Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oproep: laat jouw woning zien in een virtuele editie van ‘binnenkijken bij’

Door Pam van Nieuwenhuize 26 maart 2020

Eén van onze rubrieken op indebuurt is ‘binnenkijken bij’, waarbij we binnengluren bij andere Schiedammers. De overbuurman met zijn bizar mooie inrichting, de buurtbewoner met haar jaloersmakende villa of de flatgenoot met zijn knusse studio: wij komen kijken. Correctie, we kwamen, want ook wij zitten thuis en doen ons werk zoveel mogelijk telefonisch en digitaal. Dat betekent dat we voorlopig geen nieuwe binnenkijker kunnen maken… of toch wel?

Wil je dolgraag mee doen aan deze rubriek en gun je andere inwoners een kijkje in je woning? Ben je in het bezit van een smartphone en/of laptop met camera? Neem ons dan virtueel mee door je woning! Terwijl jij door de ruimtes wandelt van je eigen huis, stellen wij live vragen over je woning. Vervolgens maken wij hier een mooi filmpje van voor op indebuurt!

Yass, ik doe mee!

Leuk! Mail naar [email protected] of stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook en we plannen samen een geschikt moment in (bijvoorbeeld tijdens de pauze van het thuiswerken of wanneer de kinderen eindelijk klaar zijn met hun online lessen ;)).


Lees ook:

Binnenkijken bij Tess: ‘Zelfs de hamsterkooi past bij het interieur’

Zodra we de Woudhoek binnenrijden weten we nog niet wat ons te wachten staat. Nou ja, eigenlijk wel....

adv.