Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe maar duur… zaam! 3 x kringloopwinkels in Schiedam

Door Pam van Nieuwenhuize 3 december 2019

Kringloopwinkels zijn hot! Er is niks zo fijn als een mooi kastje of kledingstuk vinden dat je voor een absurd lage prijs een tweede leven kunt geven in jouw huis. Bij deze 3 kringloopwinkels kun je je slag slaan in Schiedam, wie weet wat voor gouden schat daar op je ligt te wachten…

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Het Goed Schiedam

Posted by Het Goed Schiedam on Tuesday, 3 September 2019

 

Met al 25 winkels is Het Goed een echte kringloopketen en hallelujah, wat zijn we blij dat Schiedam hierbij hoort! Naast het enorme aanbod dat je hier kunt vinden, besteedt Het Goed ook veel aandacht aan ‘goede verhalen’: de website en social media kanalen zijn gevuld met stylingtips, modeshows, fashion vloggers én de verhalen achter de medewerkers en de producten. Op deze manier maken ze kringloop toegankelijk en hip!


Meer over Het Goed Schiedam ontdekken?

Het Goed Schiedam winkelen

Gesloten10:00 - 18:00

's-Gravelandseweg 274, Schiedam

Bekijk meer:winkelen

Kringloopwinkel ‘Gewoon Goed’

Het is 1978Ria wil ook een luxe koffiezet apparaat, samen met Henk op hun Puch Maxi gaan ze naar Ter Meulen Rotterdam….

Posted by Kringloop 'Gewoon goed' on Wednesday, 22 May 2019

 

Bij Kringloop ‘Gewoon Goed’ hebben ze oog voor unieke spullen, en daarom vind je in het drie verdiepingen pand aan de Parkweg net dat beetje anders dan de gemiddelde kringloop. Je kunt hier terecht voor ‘design, curiosa of andere te gekke artikelen en gekkigheden’, aldus eigenaren Eric de Hoog en Ronald van Beest.  Dat ze uniek zijn is ook aan de Facebook van de Kringloop te zien, waar het fictieve duo Henk en Ria leidt tot hilarische posts (zie verhaal onder de afbeelding)!


Meer over Kringloop ‘Gewoon Goed’ ontdekken?

Kringloop ‘Gewoon Goed’ winkelen

Gesloten09:00 - 17:30

Parkweg 203, Schiedam

Bekijk meer:winkelen

Jouw Marktkraam Schiedam

Net even anders dan de normale kringloop, bij Jouw Marktkraam Schiedam op de Hoogstraat kun je terecht om te kopen én te verkopen! Je huurt voor een laag bedrag een kraam en verkoopt daar je tweedehands, zelfgemaakte en nieuwe spullen. Door dit concept heeft deze kringloop altijd een heel divers aanbod, en de opbrengst van je kraam is geheel voor jezelf, katsjing!


Meer over Jouw Marktkraam Schiedam ontdekken?

Jouw Marktkraam Schiedam winkelen

Gesloten10:00 - 17:30

Hoogstraat 29, Schiedam

Bekijk meer:winkelen
Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Winkelen

adv.