Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cadeaus inslaan! Dit zijn de extra koopzondagen in december in Schiedam

Door Pam van Nieuwenhuize 4 december 2019

In december zijn er genoeg feestelijke momenten om lekker voor te shoppen! En hallelujah, De Passage heeft maar liefst drie extra koopzondagen! We blikken alvast even voorruit, want je mag natuurlijk niks missen. Zo heb je tijdens deze wintermaand veel meer tijd om de perfecte cadeaus uit te zoeken voor je geliefden.

Tijdens de decembermaand is het in Schiedam alles behalve donker in de stad, want in de winkels van veel ondernemers schijnen gezellige lichtjes in de etalages. Om lekker te winkelen voor de feestdagen hoef je natuurlijk helemaal de stad niet uit. De Passage is namelijk, naast de koopavonden op de donderdagen, de volgende extra zondagen ook gewoon geopend om te shoppen:

  • 15 december van 12.00 tot 17.00 uur
  • 22 december van 12.00 tot 17.00 uur
  • 29 december van 12.00 tot 17.00 uur

Zoals altijd parkeer je ook tijdens deze extra koopzondagen gratis in de parkeergarage van De Passage, dus je kunt lekker de tijd nemen en zorgeloos winkelen!

En ja, er zijn natuurlijk ook dagen waarop er lekker feest gevierd moet worden, zelfs door onze hardwerkende ondernemers. Zorg dus dat je al je inkopen doet voor 25 december, want De Passage gesloten op eerste kerstdag en tweede kerstdag.Meer over De Passage ontdekken?

De Passage

winkelen

Vandaag gesloten

Broersvest 29B, Schiedam

Bekijk meer:winkelen

adv.