Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Muziekvereniging Sint Radboud gaat verbouwen: ‘Iedereen kan straks genieten van de nieuwe ruimte’

Aangeboden door Rabo ClubSupport 11 september 2020

Clubs en verenigingen in Schiedam zorgen dat de buurt sterker en beter wordt. Het zijn de plekken waar je samenkomt, elkaar leert kennen en waar je jezelf kunt zijn. Met Rabo ClubSupport wil Rabobank in hen investeren. Muziekvereniging Sint Radboud is een van de clubs die dit jaar meedoet aan de actie.

Door te investeren met kennis, netwerk en financiële middelen wil de Rabobank clubs en verenigingen in Nederland sterker en toekomstbestendig maken.

Zo ook Muziekvereniging Sint Radboud. “Onze muziekvereniging bestaat al meer dan 125 jaar en is een echt begrip in Schiedam. Vooral in Kethel, waar we gevestigd zijn”, vertelt lid Tom de Vette. Tom komt uit een echte Kethelse familie, en een muzikale! “Zelfs mijn kleinzoon loopt de hele dag te zingen.” Door de bijdrage van Rabo ClubSupport kan Muziekvereniging Sint Radboud hun repetitieruimte een opknapbeurt geven. “Dubbel glas en een goed ventilatiesysteem is echt nodig, zo kunnen we prettig en veilig blijven samenkomen.”

Leuk voor de hele buurt

En een vernieuwde repetitieruimte is niet alleen leuk voor de leden, maar voor de hele buurt: “Dankzij een fijne repetitieruimte kunnen we meerdere keren per jaar optreden in (onder andere) Kethel. Deze ruimte wordt twee avonden per week gebruikt voor onze muzieklessen en één keer in de maand voor een klaverjasavond. Daar doen mensen vanuit de hele buurt aan mee. Als de ruimte strakjes verbouwd is kunnen we het nog meer inzetten voor de buurt. We willen de zaal kunnen verhuren voor eigen gebruik. Zo kan iedereen ervan genieten!”

Lees verder onder foto’s >

Foto: indebuurt Schiedam
Foto: indebuurt Schiedam
Foto: indebuurt Schiedam

Er kan nog veel meer

Je leest het: door de bijdrage van Rabo ClubSupport kan Muziekvereniging Sint Radboud straks de verbouwing van hun repetitieruimte realiseren én meteen de buurt helpen. Maar met de hulp van de bank kan er nog veel meer! Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine of het aanbieden van re-integratie cursussen…

Schrijf jouw club of vereniging in!

Denk je nu: dat wil ik ook voor mijn cluppie? Dat kan! De inschrijving van Rabo ClubSupport voor 2020 is geopend. Let op: om mee te doen, moet jouw stichting of club klant zijn bij de Rabobank. Via jouw lokale Rabobank ontvang je een uitnodiging. Als je eenmaal staat ingeschreven, is het zaak om zoveel mogelijk stemmen te werven. De bijdrage die je ontvangt, is namelijk afhankelijk van het aantal stemmen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je club of vereniging hier meteen in.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rabo ClubSupport. Meer over Rabo ClubSupport ontdekken?

Rabo ClubSupport


adv.