Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Worden we blij van: er komt héél lekker lenteweer aan (ook in Schiedam)

Door Pam van Nieuwenhuize 30 maart 2020

Zonneschijn genoeg de laatste tijd, maar geen korte-broeken-weer. Daar komt veranderingen in, want volgens diverse weerstations zou het volgende week 20 graden kunnen worden. Maak je tuin/balkon maar gauw lente-proof!

De komende dagen is het nog ietwat fris, inclusief nachtvorst, maar daarna loopt het kwik op. “Zaterdag kan het gemiddeld al 12 graden worden, zondag wordt het met een graad of 15 nog wat warmer”, vertelt Martijn Dorrestein van Buienradar aan RTL Nieuws. “Op maandag zou het volgens sommige metingen zelfs 20 graden kunnen worden. Maar dat is nog onzeker.”

Ook Weeronline voorspelt aangename temperaturen: de wind draait in het weekend naar het zuiden, wat een heerlijk weertje met zich meebrengt.

Bron: Weeronline

En in Schiedam?

Misschien moeten wij voor een driekwartsbroek gaan, want hier tikt de thermometer begin volgende week maximaal achttien graden aan, aldus de voorspellingen. Ach, we krijgen in ieder geval een weekend met heerlijk lenteweer! Daarna daalt de temperatuur wellicht weer iets, maar het lijkt erop dat we de winterjas na het weekend écht kunnen opbergen.

De regels van het RIVM zijn er niet voor niets, vermijd groepen mensen, als je op pad moet, doe dat zoveel mogelijk alleen en houd afstand.

Lees ook:

Coronavirus in Schiedam: de stand van zaken en alle nieuwtjes op een rij

Het coronavirus is hét gesprek van de dag in Schiedam. De maatregelen die worden getroffen om het vi...

Dit is vanaf nu verboden in Schiedam (en zo reageren Schiedammers)

Veel mensen houden zich aan de maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus, maar lang niet...

Meer over

Nieuws Weer

adv.