Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Schiedam

De redactie van indebuurt Schiedam zit in een kantoor van DPG Media. Natuurlijk zijn we ook vaak op straat in Schiedam te vinden, terwijl we op zoek zijn naar mooie en interessante verhalen voor jou.

Contactgegevens indebuurt Schiedam

indebuurt Schiedam

Central Post
Delftseplein 27K (ingang West)
3013 AA Rotterdam

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Schiedam

Pam van Nieuwenhuize

Community Manager

Hee! Mijn naam is Pam, geboren en getogen in Schiedam. Een stad die voor mij aanvoelt als een groot dorp, waar ik al 25 jaar werk, leef en vooral geniet. In het weekend vind je me meestal op een terras op de Grote Markt, aan de Lange Haven óf rennend over de Schiedamse hockeyvelden. Ik vind het te gek dat ik mijn passie voor de stad hier kan delen, zodat ook jij (nog meer) verliefd wordt op Schiedam. Met haar grachten, monumentale panden en jenever… Heb je een tip? Een tof verhaal? Of ben jij de nieuwe Schiedammer of ondernemer van de week? Contact me!

E: [email protected]
T: (06) 29 48 24 21

Gastredacteuren

Maaike Maissan

Gastredacteur / Mysteries

Hoi! Mijn naam is Maaike. Geboren in Hoogvliet, getogen in Albrandswaard en ‘gevlucht’ naar Schiedam. Sinds 4 jaar werk in een fantastische zaak genaamd Lucas Drinkwinkel, waar ik niet alleen met veel plezier onze producten serveer maar ook graag proef. (Je moet weten wat je verkoopt toch?) Via deze zaak leerde ik Schiedam kennen op een fijne manier en was zo onder de indruk van de goede sfeer dat ik besloot te verhuizen. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit de beste keuze is geweest die ik ooit heb gemaakt! Creativiteit is een groot gedeelte van mijn persoon. Ik ben dol op tekenen, maar wat misschien niet veel mensen van mij weten is dat schrijven mijn passie is. Dit is al zo vanaf een jonge leeftijd. Als ik aan mijn vrienden zou vragen of ze mij willen beschrijven, is de conclusie dat ik vrolijk en spontaan ben, maar vooral dat ik graag slechte grappen maak. (Of maken die slechte grappen mij?) In het kort, ik geniet van het leven en alles wat het te bieden heeft!