Team indebuurt Schiedam

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Schiedam

indebuurt Schiedam Central Post Delftseplein 27K (ingang West) 3013 AA Rotterdam

Navigeer naar

Redactie indebuurt Schiedam

redacteur indebuurt erika

Erika Sampiemon

Redacteur

Je mag me wakker maken voor Hollandse Nieuwe of een dagje naar de sauna. Ik zit als redacteur Vlaardingen en Schiedam dus helemaal op mijn plek! Ik mag dan import zijn, met mijn frisse blik valt me heel wat op in deze steden. En dat deel ik graag met jou! Tips over deze prachtige havensteden? Mail me:

Tamarah Carolus

Gastredacteur

Hey, ik ben Tamarah Carolus! Opgegroeid in de zon, aan zee en op het strand in de Caribbean, en sinds een paar maanden mag ik mij gelukkig prijzen met een mooie stek in Schiedam. De stad die ik nog volop aan het ontdekken ben! Ik vind het dan ook super tof dat ik jullie mee mag nemen in hoe ik deze stad beleef. De Schiedammers, opvallende gewoontes, de leuke plekjes en opvallende hekjes. Voor een lekkere hap en een borrel in de oude binnenstad ben ik wel te porren. Ik haal regelmatig een frisse neus langs de Lange Haven en in het kader van 'Zweten om te Eten' loop ik regelmatig een rondje in het Beatrixpark. Ik luister graag naar muziek, er staat bij mij eigenlijk altijd wel wat op. Live concerten, festivals of gewoon een silent disco in de woonkamer, I'm in!

Christa Tjadens

Christa Tjadens

Gastredacteur

Hoi! Ik ben Christa, sinds september 2020 woonachtig in Schiedam. Voor mijn vriend, onze twee katjes en ik onze nestje spreidden in deze stad, heb ik op verschillende plekken in het land gewoond - en zelfs drie jaar in Engeland. Ik hou van reizen, maar als er iets is wat het afgelopen 'coronajaar' wel teweeg heeft gebracht, is het een liefde en waardoor voor het (her)ontdekken van alle mooie plekjes hier in Nederland - waaronder mijn nieuwe thuis.

Britt

Britt Schoenmakers

Gastredacteur

Hi! Ik ben Britt, geboren in Schiedam, woonachtig in Schiedam en sinds een jaar ook thuiswerkend in Schiedam. Waar ik vroeger had gedacht te gaan verhuizen naar een grotere stad, ben ik daar in de laatste jaren op teruggekomen. Er is genoeg te doen en te zien in Schiedam. Ik kijk er naar uit om je daar meer over te vertellen!

Maaike Maissan

Gastredacteur / Mysteries

Hoi! Mijn naam is Maaike. Geboren in Hoogvliet, getogen in Albrandswaard en ‘gevlucht’ naar Schiedam. Sinds 4 jaar werk in een fantastische zaak genaamd Lucas Drinkwinkel, waar ik niet alleen met veel plezier onze producten serveer maar ook graag proef. (Je moet weten wat je verkoopt toch?) Via deze zaak leerde ik Schiedam kennen op een fijne manier en was zo onder de indruk van de goede sfeer dat ik besloot te verhuizen. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit de beste keuze is geweest die ik ooit heb gemaakt! Creativiteit is een groot gedeelte van mijn persoon. Ik ben dol op tekenen, maar wat misschien niet veel mensen van mij weten is dat schrijven mijn passie is. Dit is al zo vanaf een jonge leeftijd. Als ik aan mijn vrienden zou vragen of ze mij willen beschrijven, is de conclusie dat ik vrolijk en spontaan ben, maar vooral dat ik graag slechte grappen maak. (Of maken die slechte grappen mij?) In het kort, ik geniet van het leven en alles wat het te bieden heeft!

Sharyfah Bhageloe

Freelance redacteur

Hi! Ik schrijf verhalen over inwoners van Schiedam. Door deze verhalen te vertellen hoop ik dat Schiedammers elkaar beter leren kennen. En uiteraard leer ik zelf op deze manier, als geboren en getogen Rotterdammer, deze mooie stad ook beter kennen!