Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Schiedam

De redactie van indebuurt Schiedam zit in een kantoor van DPG Media. Natuurlijk zijn we ook vaak op straat in Schiedam te vinden, terwijl we op zoek zijn naar mooie en interessante verhalen voor jou.

Contactgegevens indebuurt Schiedam

indebuurt Schiedam

Central Post
Delftseplein 27K (ingang West)
3013 AA Rotterdam

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Schiedam

Pam van Nieuwenhuize

Community Manager pam

Hee! Mijn naam is Pam, geboren en getogen in Schiedam. Een stad die voor mij aanvoelt als een groot dorp, waar ik al 25 jaar werk, leef en vooral geniet. In het weekend vind je me meestal op een terras op de Grote Markt, aan de Lange Haven óf rennend over de Schiedamse hockeyvelden. Ik vind het te gek dat ik mijn passie voor de stad hier kan delen, zodat ook jij (nog meer) verliefd wordt op Schiedam. Met haar grachten, monumentale panden en jenever… Heb je een tip? Een tof verhaal? Of ben jij de nieuwe Schiedammer of ondernemer van de week? Contact me!

E: [email protected]
T: (06) 29 48 24 21