Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

innocent drinks

innocent drinks

Scheepsbouwweg 8 – Loft 1 3089 JW Rotterdam

Over innocent drinks

Hallo, wij zijn innocent

…en we willen het mensen graag gemakkelijk maken om iets goeds voor zichzelf te doen, dat ook nog goed smaakt.

We zijn in 1999 in Londen een bedrijfje begonnen nadat we op een muziekfestival onze smoothies hadden verkocht. Boven onze stand hadden we een groot bord gehangen met daarop de vraag: ‘Moeten wij onze baan opzeggen om deze smoothies te gaan verkopen?’ In twee grote vuilnisbakken konden bezoekers stemmen nadat zij geproefd hadden. Aan het eind van het weekend was de JA-vuilnisbak zo vol dat we ontslag hebben genomen en innocent drinks zijn begonnen. Sinds die dag maken we gezonde smoothies, en nu ook sapjes en kokoswater, die er hopelijk voor zorgen dat mensen goed en lang leven.

innocent drinks is een B-corp. Dat betekent dat we ons bedrijf inzetten om goed te doen, voor het milieu en ook onze mensen. Ook geven we 10% van onze winst aan goede doelen, waarvan het meeste aan de innocent foundation dat zich inzet om honger de wereld uit te helpen.

De blender

We willen de wereld beter achter te laten dan dat we haar gevonden hebben. Dat merk je bij alles wat we doen. Momenteel bouwen we ’s werelds favoriete drankjesfabriek: de blender. In deze gloednieuwe CO2-neutrale fabriek in de haven van Rotterdam, zullen we per jaar 400 miljoen drankjes maken. Die worden door heel Europa verkocht.

Het bouwen en draaiende houden van zo’n fabriek is een hele klus. Daarom zoeken we naar ambitieuze mensen om dit samen te realiseren. We hebben zo’n 190 nieuwe werkplekken te vullen in deze gloednieuwe fabriek in de Europoort. Maak jij hier binnenkort deel van uit? Solliciteer nu via werkenbijinnocentdrinks.nl.

Meest recent over innocent drinks

Dit wordt de leukste werkplek in de buurt van Schiedam en ja: ze zoeken personeel

Een werkplek met heel veel licht, een sportschool en gezonde kantine waar je zoveel smoothies kunt nemen als je wilt. innocent drinks (je weet wel, van die lekkere smoothies en…


innocent drinks


Scheepsbouwweg 8 – Loft 1, Rotterdam