Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! Indebuurt Schiedam bestaat 1 jaar en we geven héél veel traktaties weg

Door Pam van Nieuwenhuize 27 november 2020

Hiep, hiep hoera! Gisteren was het al feest, maar vandaag laten we de slingers lekker hangen: indebuurt Schiedam bestaat één jaar! Om dat te vieren laten we jou natúúrlijk ook meedelen in de feestvreugde. Daarom geven wij allemaal Schiedamse lekkernijen en cadeautjes weg.  

Oké hou je vast, want we hebben écht heel veel leuke traktaties voor je. Tromgeroffel…

  • 5 x 10 oliebollen van Oliebollenkraam Nico Sterrenberg. Ja echt: we mogen maar liefst 50 oliebollen weggeven! Zo kunnen er lekker veel Schiedammers oliebollen eten ter ere van onze verjaardag.
  • 5 x brood en American cookies van Elderflour. En wat dacht je van een vers zuurdesembrood en Amerikaanse koekjes van Elderflour? Wij mogen hier vijf mensen blij mee maken!
  • 2 x hele boterkoek van Záálig Eten & Drinken. Ze zijn beroemd in Schiedam: de boterkoeken van Záálig Eten & Drinken. En we mogen er maar liefst twee weggeven. Heerlijk voor bij de koffie!
  • 1 x Pingsalons van Snackbar de Pinguin. Ook beroemd in Schiedam: de kapsalons van Snackbar de Pinguin. Hun befaamde Pingsalon wordt wekelijks honderden keren verkocht. Wij mogen er twee weggeven! Kun je lekker samen van genieten.
  • 1 x chocoladeletter van De Bonte Koe Chocolade. Kwijl… Een overheerlijke chocoladeletter is natuurlijk perfect om onze verjaardag mee te vieren. Wie zoet is krijgt lekkers!
  • 1 x flesje bubbels (t.w.v. 20 euro) van Wijnhuis OranjeEr moet natuurlijk ook goed geproost worden op onze verjaardag. Daarom verloten we een lekker flesje bubbels. Cheers!
  • 1 x chocoladepakket en 1 x notenpakket van Kasteel van Zuydt. We verloten nog meer lekkers! Wat dacht je van een lekker zoet pakket met chocolaatjes, óf een hartig pakket met nootjes? Nom nom nom!
  • 1 x waardebon bij The Feather Store (t.w.v. 25 euro). Ook super leuk! Ben je toe aan een nieuwe outfit voor de winter? Of een mooi kledingstuk voor de feestdagen? Dan komt deze prijs helemaal van pas!

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in! Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Schiedam en maak je automatisch kans op deze prijzen. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen. Geen zorgen: je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen kan tot 6 december 2020. Op 7 december maken we de winnaars bekend!

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer mee doen. 

Winnen: wij verloten 200(!) oliebollen van Oliebollenkraam Nico Sterrenberg

De winactie voor ons verjaardagsfeestje is nog maar net afgelopen, maar we gaan gewoon door met een ...

adv.