Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mooie ingrediënten plus recepten aan huis bezorgd: zo ben jij dé masterchef met kerst

Aangeboden door 123vers.nl 20 november 2020

Jezelf en de visite verbazen met een écht bijzonder diner, dat je zelf hebt klaargemaakt? Daar hoef je geen sterrenchef voor te zijn! Met een kerst-maaltijdbox van 123vers.nl kook je namelijk zelf een vier- of vijfgangendiner, met bijzondere ingrediënten die niet in de supermarkt te koop zijn.

123vers is een gloednieuwe online vers- en delicatessenwinkel. Je kunt er producten bestellen en bij je thuis laten bezorgen die normaal gesproken aan restaurants geleverd worden. Daardoor kun je er naast je dagelijkse boodschappen ook allerlei exclusieve, bijzondere producten bestellen, die je niet in de supermarkt zult vinden.

Lokale producten

Oprichter Kees Mourits vat het zo samen: “Wij hebben alles voor de decembermaand in huis. Van ambachtelijke stamppot tot eetbare bloemen. Maar ook complete gourmetschotels en zelfs cadeaupakketten. We werken daarvoor zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers. De cadeaupakketten komen bijvoorbeeld van Foodelicious uit Rotterdam. Ook kun je lokale producten zoals Hoeksche Soep en Hoeksche Zuivel bij ons bestellen.”

Kerstboxen

En dan zijn er dus de complete dinerboxen, die speciaal voor Kerst zijn samengesteld. Kees: “Met zo’n maaltijdbox ben je in één keer klaar. Alles wat je voor het bereiden van een compleet vier- of vijfgangendiner nodig hebt zit erin, inclusief recepten. Je kunt de box in één keer bestellen voor meerdere personen, dus je hoeft niet zelf te gaan uitrekenen hoeveel je van elk ingrediënt nodig hebt. Het enige wat je in huis moet hebben zijn basisbenodigdheden als peper, zout en olijfolie.”

123vers.nl kerstbox 2 (foto Jurgen Kwisthout)
Foto: Jurgen Kwisthout

Eén gang gratis

De kerstbox is verkrijgbaar in een vlees-, vis- en vegetarische variant, bestaande uit vier of vijf gangen. In alle gevallen krijg je de eerste gang, de amuse, cadeau. “Dat is gelijk een waanzinnig mooi gerecht, waar je gegarandeerd complimenten voor gaat krijgen”, zegt Kees. “De amuse is namelijk gebaseerd op in Nederland gekweekte salty fingers: blaadjes die smaken naar oesters.”

Het dessert is voor alle varianten hetzelfde. Het voor-, tussen- en hoofdgerecht hangt af van je keuze voor vlees (hertensukade), vis (krokante zalm) of vegetarisch (kaasloempia’s met vijgen). De complete inhoud van alle kerstboxen bekijk je via de webshop.

Bijpassende wijnen

Om je (kerst)diner af te maken, kun je bij elke gang een bijpassende wijn bestellen. “De wijnen worden uitgezocht door sommelier Lammert Wiegmink”, vertelt Kees. “We hebben een wijnkaart gemaakt waarop Lammert uitlegt waarom die wijn bij die specifieke gang past. Leuk om voor te lezen aan je gasten of uit te printen en op tafel leggen.”

Ook bestellen?

123vers bezorgt momenteel nog niet door heel Nederland, maar inwoners van Schiedam hebben geluk: hier kan bezorgen al wel! Nadat je op de webshop de postcodecheck hebt gedaan, kun je direct het indrukwekkende assortiment verkennen.. Alles wordt in moderne koelwagens vervoerd, zodat alles ook echt vers blijft. Vanaf € 35,- is bezorgen gratis, maar ook kleinere bestellingen worden gewoon thuis geleverd.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door 123vers.nl. Meer over 123vers.nl ontdekken?

123vers.nl

Aston Martinlaan 37, Oud-Beijerland

adv.