Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Schiedamse horecaondernemers horen bij de beste van Zuid-Holland

Door Pam van Nieuwenhuize 22 januari 2020

Deze week werden de Nederlandse Horeca Prijzen uitgereikt, waarbij veel awards werden overhandigd aan horecaondernemers uit heel het land. Een aantal Schiedamse horecazaken deden ook mee aan de verkiezing en allemaal gingen ze met een eervolle vermelding naar huis.

Er werden awards uitgereikt in verschillende categorieën, zoals Café van het Jaar, Restaurant van het Jaar en Koffiezaak van het Jaar. Daarbij konden de deelnemers – die zichzelf aanmelden voor deze verkiezing – provinciewinnaar of gemeentewinnaar worden. In elke categorie is ook een landelijke winnaar gekozen, maar daar zitten geen Schiedamse ondernemers bij.

De beste van Zuid-Holland

Wij checkten welke Schiedamse horecazaken in de top 10 van de provincie Zuid-Holland eindigden:

Cafetaria van het Jaar
Wauw! De Pinguin eindigde op de eerste plek van Zuid-Holland! Met een waarderingscijfer van 9.64! Cafetaria Snack Inn volgde op de 3e plek met een 9.69, en Snackbar Lin op de 4e met een 9.47. Daarnaast ging De Pinguin er ook vandoor met de volgende prijzen: 2e plek beste Cafetaria van Nederland, Winnaar gemeente Schiedam en Winnaar Beste video Award. Wat een uitslagen!

Lunchroom / Broodjeszaak van het Jaar
JJ’s Lunch en catering eindigde op plek 6 in Zuid-Holland. De zaak kreeg een waarderingscijfer van 9.29!

Geen top 10, maar wel een Gold Award

We hebben natuurlijk genoeg Schiedamse horecazaken die de top 10 misschien (net) niet hebben gehaald, maar wel met een Gold Award naar huis zijn gegaan. En die moeten ook even benoemd worden, want wij houden van al onze Schiedamse horecatoppers! Gefeliciteerd!

  • Cafe de Boemerang – Cafe/Bar – 9.38
  • Café Pleinzicht – Cafe / Bar – 9.24
  • Césant in de Korenbeurs – Lunchroom / Broodjeszaak – 9.19

Bij de provinciewinnaars telde de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. De verkiezing is een initiatief van diverse horecapartijen zoals Horeca Netwerk, Gastronomie en Horeca Vizier. Alle eindstanden kun je hier bekijken.

Lees ook:

kookstudio

Kookstudio door Annabel: ‘mijn studio is een verborgen plekje in Schiedam’

Kookstudio door Annabel is een hidden gem in hartje Schiedam. Maar als je er eenmaal bent, wil je er...

adv.