Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jeneverliefhebber? Dan moet je naar dit festival!

Door Pam van Nieuwenhuize 11 december 2019

Alle jeneverliefhebbers verzamelen! Aanstaande zaterdag 14 december vindt de tweede editie plaats van het Stokersfestival in het Nationaal Jenevermuseum Schiedam. Met als hoogtepunt de lancering van een nieuwe ‘Old Schiedam’ jenever!

Na Gin Fever, het Jeneverfestival en de Brandersfeesten moeten we het jaar natuurlijk feestelijk afgesloten met: een lekkere Schiedamse neut. Wegens groot succes is het Stokersfestival dit jaar terug met een tweede editie. Net even anders dan het Jeneverfestival, bij dit event ligt de gehele focus op de distillateur en zijn producten. Een stuk intiemer dus…

Lekker ontdekken en proeven

Het Jenevermuseum staat zaterdag in het teken van gelagerde jenevers en andere distillaten. Vier ambachtelijke distillateurs nemen je mee in hun wereld, en tijdens diverse exclusieve proeverijen kun je lekker proeven en ontdekken. Bedoeld voor de échte jeneverkenner, maar natuurlijk ook voor de beginnende (mits je 18+ bent).

Duivelsgeluk

Het hoogtepunt van het event is de lancering van een speciale variant van de ‘Old Schiedam’ jenever: Duivelsgeluk. Alleen voor die naam is het festival al een bezoekje waard. Het Stokersfestival start om 13.00 en duurt tot 18.00!Meer over Nationaal Jenevermuseum Schiedam ontdekken?

Nationaal Jenevermuseum Schiedam

bezienswaardigheden

Gesloten11:00 - 17:00

Lange Haven 74-76, Schiedam

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Meer over

Doen Nieuws

adv.