Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Halfnaakte mannen en goodiebags: deze Ladies Night wil je niet missen

Door Pam van Nieuwenhuize 21 januari 2020

This is ladies night, and the feeling’s right! Op 29 januari is het weer tijd voor een megagezellige Ladies Night in Euroscoop Schiedam. Dus verzamel je ladies, chica’s en BFF’s voor een avondje meidenplezier met een van de meest sexy (en leukste) chickflicks van dit moment: Onze Jongens in Miami. 

Pfoe!

Deel 1 bewees zichzelf als de Nederlandse Magic Mike. In het vervolg is Jurrit (Jim Bakkum) weer vrijgezel en opent hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami en hij brengt nieuwe stripper en mede-bouwvakker Boris (Malik Mohammed) mee. Dat alles niet vanzelf gaat, wordt wel duidelijk als hun nieuwe club een bouwval blijkt te zijn en ze te maken krijgen met flink wat concurrentie. We geven je alvast een voorproefje van de film met deze trailer:

Het artikel gaat verder onder de video.

Afgeleid door al dat lekkers?

Don’t worry! Hier zijn nog even alle details. Op woensdag 29 januari kan je met al jouw vriendinnen genieten van deze heerlijke film op verschillende tijdstippen. Maar dat is natuurlijk niet het enige! Een uur voor aanvang kun je alvast genieten van een welkomstdrankje en je kunt lekker shoppen bij de lokale standhouders.

Voordat de film begint kun je in de zaal nog leuke prijzen winnen tijdens de loterij. En ben je uitgestoomd van de film, dan ontvang je nog eens een hele leuke goodiebag. Dus eh, waar wacht je nog op?!


Lees ook:

gin tour xl

Gin o’clock! Deze Gin Tour XL moet je in 2020 een keer gaan doen

Woop woop! Omdat de Gin Tour by S'DAM en de VRIJMIBOOT afgelopen jaar zo'n succes waren, keert de Gi...


Meer over Euroscoop Schiedam ontdekken?

Euroscoop Schiedam

vrijetijd en uitgaan

Geopend10:30 - 01:00

Noorderweg 20, Schiedam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Meer over

Doen Getipt

adv.