Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dames opgelet: deze hilarische film draait binnenkort tijdens Ladies Night

Door Pam van Nieuwenhuize 12 februari 2020

This is ladies night, and the feeling’s right! Er komt weer een megagezellige Ladies Night aan in de Euroscoop. Dus verzamel je vriendinnen voor een avondje lachen tijdens deze heerlijke comedy.

Tijdens deze Ladies Night kun je als een van de eerste de film Like a Boss bewonderen op het witte doek. In deze film lijkt het best friends Mia en Mel (Tiffany Haddish en Rose Byrne) voor de wind te gaan met hun eigen cosmeticabedrijf. Helaas zitten ze flink in de schulden en een aanbod van de keiharde cosmeticagigant Claire Luna (Salma Hayek) om de zaak over te kopen is dan ook te aanlokkelijk om af te slaan…

Hilarische cast

De actrices die de hoofdrollen vervullen in Like a Boss vormen een hilarische sterrencast. Hoofdrolspeelster Rose Byrne kun je kennen van top comedy’s als Bad Neighbours, Spy en Bridesmaids. Tiffany Haddish speelde al eerder in Girls Trip. Dat belooft wat!

Kaartjes kopen

Uiteraard krijg je tijdens deze gezellige meidenavond ook een hapje, drankje én een goedgevulde goodiebag. Wel moeten we nog even geduld hebben: Like a Boss is op woensdag 26 februari te zien tijdens de speciale Ladies Night in de Euroscoop. Maar de kaarten gaan hard, dus wees er snel bij! Bekijk hieronder alvast de trailer:



Meer over Euroscoop Schiedam ontdekken?

Euroscoop Schiedam

vrijetijd en uitgaan

Geopend10:30 - 01:00

Noorderweg 20, Schiedam

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Meer over

Doen Getipt

adv.