Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bram Ladage regelt een valentijnsdate voor je… op basis van je snackvoorkeur

Door Pam van Nieuwenhuize 10 februari 2020

Liefde gaat door de maag! Daarom organiseert patatkoning Bram Ladage deze Valentijnsdag een wel héle bijzondere datenight. Deelnemers worden niet gematcht op basis van hobby’s of interesses, maar – jawel – op basis van de voorliefde voor een kroket, frikandel of patatje pindasaus.

Niks eindeloze lappen tekst over je interesses en levensgeschiedenis: de enige info die de matchmakers bij Bram Ladage nodig hebben is je snack- en sausvoorkeur. Op basis van precies die voorkeuren word je gematcht aan een leuke potentiële partner. Hoe leuk als je zo je ware liefde vindt?!

Romantische valentijnsdate

Voor de gelegenheid wordt het Bram Ladage-filiaal op Zuidplein omgetoverd tot een romantische omgeving met rode loper, kaarslicht en knusse aankleding. Alle ingrediënten voor een romantische valentijnsdate. Je moet voor de date dus even richting Rotterdam, maar dat betekent ook meer kans op een goede match!

Bram Ladage betaalt je bruiloft

Mocht het ook gezellig blijven ná het grote snackavontuur, dan is er nog iets leuks. Voor een eventuele tweede date krijgt het stel een waardebon van Bram Ladage om nóg een keer te komen daten. Slaat de vlam echt in de frituurpan en besluit je binnen vijf jaar in het huwelijksbootje te stappen met je match made in fries? Dan betaalt Bram Ladage de bruiloft!

High-bram-tea in Schiedam

Heb je jouw lover al gevonden, maar wil je op Valentijnsdag toch genieten van een heerlijk patatje? Bram Ladage Hof van Spaland verloot 2 x een high-bram-tea! Ja je hoort het goed: een prachtige etagère gevuld met patat, snacks en 2 milkshakes. Om te delen met je allerliefste kaassoufleetje! Hoe je kans maakt lees je hier.

Lees ook:

valentijnsdag

Valentijnsdag 2020: hier in Schiedam kun je romantisch dineren

Valentijnsdag. Óf je vindt het hysterische, commerciële onzin, óf het is helemaal je ding. In dat la...

Meer over Bram Ladage Hof van Spaland ontdekken?

Bram Ladage Hof van Spaland lunch

Geopend13:00 - 19:00

Hof van Spaland 64, Schiedam

Bekijk meer:lunch
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Schiedam.

adv.