Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rocky houdt van ballet en zoekt een gouden mandje

Door Pam van Nieuwenhuize 16 februari 2020

Er komen regelmatig nieuwe dieren binnen in het Dierenopvangcentrum. Samen met jullie willen we ervoor zorgen dat iedereen een fijn thuis krijgt. Deze week zetten we Rockey in de schijnwerpers. Help jij deze lieverd aan een thuis?

“Ik ben Rocky van 2.5 jaar oud en ik ben op zoek naar een nieuw avontuur. Door privéredenen moest mijn baasje afstand van mij doen. Mijn hobby’s zijn academisch ballet, Inuit throat singing (doe je mee? Google maar even) én knuffelen.

Geen fan van harige kattendingen

Ik heb wel echt de behoefte aan structuur en wil ook graag duidelijkheid. Ik hou absoluut niet van die harige kattendingen en als ik ze zie moet ik er gewoon van stuiteren en blaffen. Andere honden vind ik soms leuk, maar dan moet het een meisje zijn en van normaal formaat, niet zo’n klein mormeltje. Ik kan prima een middagje alleen zijn als je me daar aan laat wennen. Als er niemand kijkt, klim ik lekker in de hoek van de bank “gheghe”. Ik deel niet zo graag mijn kluifjes of speelgoed dus bij kleine mensen kindjes woon ik liever niet. Heb jij interesse in mij? Wat ik uiteraard snap! Mail dan snel mijn vriendinnen van het asiel voor een afspraak.”

Kennismaken

Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om bij de honden te kijken. We willen graag ruim de tijd nemen om mensen kennis te laten maken met een asielhond, en om zeker te weten dat die tijd er is werken we op afspraak. Stuur ons een mailtje met je contactgegevens, informatie over de gezinssamenstelling, woon- en werksituatie en eventuele andere huisdieren. Informatie over de adoptietarieven vind je hier.

Foto: Dierenopvangcentrum Vlaardingen

Lees ook:

Alfie is nog maar één jaar oud en zoekt een nieuw thuis

Er komen regelmatig nieuwe dieren binnen in het Dierenopvangcentrum. Samen met jullie willen we ervo...


Meer over Dierenopvangcentrum ontdekken?

Dierenopvangcentrum

dierenartsen

Vandaag gesloten

Koggehaven 16, Vlaardingen

Bekijk meer:dierenartsen

Meer over

Dieren

adv.