Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mies is lief en ondeugend, én ze zoekt een gezellig thuis

Door Pam van Nieuwenhuize 12 januari 2020

Er komen regelmatig nieuwe dieren binnen in het Dierenopvangcentrum. Samen met jullie willen we ervoor zorgen dat iedereen een fijn thuis krijgt. Deze week zetten we Mies in de schijnwerpers. Help jij deze lieverd aan een thuis?

“Mies is een superlieve poes van 7 jaar oud. Ze is bij ons gekomen nadat haar baasje is overleden. Ze is op zoek naar een huis met tuin, ze maakt graag een (klein) ommetje. Maak maar alvast een plekje vrij op de bank want ze komt graag bij je liggen en ze is gek op aandacht. Ze heeft wel eens met een kat samengewoond, maar ze kan zichzelf ook prima vermaken. Mies is een beetje ondeugend want ze vindt het leuk om spullen van tafel af te tikken. Daar zien haar nieuwe baasjes de humor wel van in, toch? Haar nieuwe baasjes maken ook tijd vrij om lekker met haar te spelen en hoeven niet per se een kat die ze op moeten tillen, want daar houdt ze niet van. Ziet ze je snel?”

Kennismaken

Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Om kennis te maken kun je zonder afspraak langskomen op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Het is niet nodig om vooraf je interesse aan te geven via mail of telefoon.



Meer over Dierenopvangcentrum ontdekken?

Dierenopvangcentrum

dierenartsen

Gesloten11:00 - 16:00

Koggehaven 16, Vlaardingen

Bekijk meer:dierenartsen

Meer over

Dieren

adv.