Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Griekse godin zoekt een lief baasje

Door Pam van Nieuwenhuize 5 januari 2020

Helemaal uit Griekenland

“Dit is Athena, een prachtige meid van 1.5 jaar oud. Athena komt uit Griekenland, Nea Moudania. Toen haar vorige baasje daar in de zomer van 2018 op vakantie was, zag ze dat Athena als kitten van pas een paar weken oud uit de auto werd gegooid. Mevrouw heeft zich over haar ontfermd en haar uiteindelijk mee naar Nederland genomen.”

Athena houdt van aandacht!

“Athena houdt enorm van aandacht. Ze zit graag bij je en houdt van aaien. Het is belangrijk om op haar grenzen te letten. Zodra ze stress of angst laat zien dan is het het beste om gelijk met aaien te stoppen. Ook kan Athena het aaien als een leuk spelletje gaan zien. Het is daarom niet zo’n goed idee om met handen/armen te spelen maar voldoende leuke speeltjes te geven die haar nageltjes kunnen verdragen. Omdat ze zo jong bij haar moeder is weggehaald heeft Athena de socialisatiefase niet goed doorlopen. Athena heeft geen bijtrem ontwikkelt waardoor zij soms wat harder kan bijten dan de bedoeling is. Het is dus belangrijk om goed te letten op de signalen die Athena geeft. Deze laat ze wel zien maar zijn erg subtiel. ”

Een echte buitenpoes

“Athena moet absoluut naar buiten kunnen. Het liefst wanneer ze dat zelf wil, door bijvoorbeeld een kattenluik. Als ze niet naar buiten mag dan heeft ze zoveel energie over dat ze dit uit op de rest van het huis. Bij haar vorige baasjes heeft ze zich aardig uitgeleefd op het meubilair op de momenten dat ze niet naar buiten kon. Als Athena je heel lief vindt krijg je wat lekkers van haar, zoals een kikker of een dikke bromvlieg. Durf jij het wel aan om Athena in je leven te verwelkomen? Kom dan snel kennis met haar maken!”

Kennismaken

Het is niet mogelijk om per e-mail of via de telefoon een kat te reserveren. Om kennis te maken kun je zonder afspraak langskomen op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Als er een datum genoemd wordt vanaf wanneer een kat bezoek kan ontvangen dan kan er niet eerder dan die datum kennisgemaakt worden. Het is niet nodig om vooraf je interesse aan te geven via mail of telefoon.Meer over Dierenopvangcentrum ontdekken?

Dierenopvangcentrum

dierenartsen

Gesloten11:00 - 16:00

Koggehaven 16, Vlaardingen

Bekijk meer:dierenartsen

Meer over

Dieren

adv.