Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken om de hoek: 5 x leuke vacatures in Schiedam

Door Pam van Nieuwenhuize 22 september 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Schiedam op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Belader

Randstad is per direct op zoek naar beladers! Jij wordt samen met een chauffeur verantwoordelijk voor het ophalen van afval op verschillende routes. Steek je graag je handen uit de mouwen, dan is dit de perfecte baan voor jou! Reageren op deze baan kan tot en met 12 november.

Vervuld

Bijrijder

Parttime - Geplaatst op 22 sep 2020

Document Controller

Hays heeft een vacature uitstaan voor een Document Controller. In deze functie ga jij zorgen voor de registratie, ordening en het beheer en distributie van verschillende documenten. Ben jij compleet in control? Reageren op deze baan kan tot en met 15 oktober.

Document Controller

Fulltime/parttime - Geplaatst op 22 sep 2020

Projectmanager Zonnepanelen

Heb je ervaring in de bouwsector? En ben jij een echte projectleider? Dan is deze vacature voor Projectmanager Zonnepanelen van WR.nl misschien wel wat voor jou! Reageren op deze baan kan tot en met 13 november.

Projectmanager Zonnepanelen | Duurzaam | 3.000 – 5.500

Fulltime/parttime - Geplaatst op 22 sep 2020

Service monteur

Ben je als monteur technische dienst toe aan de volgende stap in je carrière? En niet vies van hard werken? Dan is dit jouw baan! Randstad zoekt iemand voor het onderhoud van de sluizen en bruggen in Schiedam. Reageren op deze baan kan tot en met 15 november.

Vervuld

Service monteur dagdienst

Fulltime - Geplaatst op 22 sep 2020

Vrachtwagenchauffeur

Wil je als vrachtwagenchauffeur meer dan alleen rijden van A naar B? Dan is dit wat voor jou. Als vrachtwagenchauffeur bij Suez Schiedam vervoer je gevaarlijke stoffen. Verantwoordelijkheid en zorgvuldigheid zijn voor deze job erg belangrijk. Reageren op deze baan kan tot en met 15 november.

Vervuld

Vrachtwagenchauffeur

Fulltime - Geplaatst op 22 sep 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.