Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, wij hebben 5 leuke vacatures voor jou!

Door Pam van Nieuwenhuize 15 februari 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Schiedam op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Freelance redacteur indebuurt Schiedam

Sta jij aan het begin van je schrijfcarrière en lijkt het je leuk om interviews te maken, bij de Schiedammer van de week langs te gaan, los te gaan met gifjes, creatieve artikelen te schrijven en misschien zelfs video’s te maken? Check dan hier de vacature!

Freelance redacteur indebuurt Schiedam

Freelance - Geplaatst op 15 feb 2020

PR/Communicatie medewerker

Stichting Roparun is voor hun kantoor in Schiedam op zoek naar een medewerker PR voor 28-32 uur per week. Publiciteit voor de stichting en haar goede doelen creëren wordt jouw specialiteit binnen het team. Leuk! Reageren op deze baan kan tot en met 16 februari.

PR/COMMUNICATIE MEDEWERKER

Parttime - Geplaatst op 15 feb 2020

Administratief Medewerker

Careermaker zoekt dé Order Entry Medewerker. Klinkt tof, maar wat is het? Nou, je wordt verantwoordelijk voor het verwerken van al hun FTTH (glasvezels) orders. Kun jij complexiteit aan? Reageer dan op deze baan voor 4 april.

Administratief Medewerker

Fulltime - Geplaatst op 15 feb 2020

Commercieel medewerker binnendienst

Timing heeft een vacature uitstaan voor een commercieel medewerker binnendienst! Heb jij een vlotte en overtuigende babbel, en kun je goed overweg met offertes? Reageren op deze baan kan tot en met 4 april.

Vervuld

Commercieel medewerker binnendienst

Fulltime/parttime - Geplaatst op 15 feb 2020

Vrachtwagenchauffeur

Wil jij aan de slag als Vrachtwagenchauffeur voor de horecagroothandel in Schiedam? Je bezoekt dagelijks de beste restaurants, maar komt ook zeker in de lokale voetbalkantines terecht. Een eigen vrachtwagen met eigen klanten. Wat voor jou? Reageren op deze baan kan tot en met 5 april.

Vervuld

Vrachtwagenchauffeur C horecagroothandel Schiedam

Fulltime/parttime - Geplaatst op 15 feb 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.