Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je wordt gezocht! 5 x leuke vacatures in Schiedam

Door Pam van Nieuwenhuize 21 november 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Schiedam op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Kwaliteitsmedewerker

Albert Heijn is op zoek naar een kwaliteitsmedewerker! Jij gaat ervoor zorgen dat de verschillende afdelingen van de winkel schoon en veilig zijn. Wat voor jou? Solliciteer dan hier.

Wachtchef

Born to be a leader? Komt mooi uit! PCS zoekt een wachtchef die in de continudienst leiding gaat geven aan de werkzaamheden van de operators. Klinkt dit als dé nieuwe job voor jou? Solliciteren doe je hier.

Verzorgende IG

Stepping Stones heeft een vacature uitstaan voor een verzorgende IG. Jij gaat werken met dementerende ouderen in hun Villa van Oranje. Ben je ervaren in de zorg en wil je lekker aan de slag? Solliciteer dan snel hier!

Salarisadministrateur accountancy

Page Personnel zoekt een Salarisadministrateur accountancy. Ben jij van de cijfertjes, gestructureerd en heb je ervaring? Dan is dit wat voor jou! Solliciteren doe je hier.

Senior Jurist

Gemeente Schiedam heeft een vacature uitstaan voor een Senior Jurist. Jij gaat zeer complexe en bestuurlijk gevoelige dossiers behandelen, en wordt het aanspreekpunt voor de andere juristen binnen het team. Een serieuze job! Solliciteren doe je hier.

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.