Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een nieuwe baan in Schiedam: 5 x deze vacatures staan nu online

Door Pam van Nieuwenhuize 18 oktober 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Schiedam op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Coördinerend Manusje-van-alles

Kinderopvang Muda zoekt voor hun locatie de Rank in Schiedam een coördinerend manusje-van-alles. Ben jij hun nieuwe steun en toeverlaat die ervoor zorgt dat alles tiptop op orde is? Solliciteer dan snel hier.

Automonteur

APK keuring, check! Distributieriem vervangen, check! Banden uitgelijnd, check! Leuke vacature, dubbel check! UBN uitzendbureau zoekt een automonteur. Solliciteren doe je hier.

Vaktherapeut beeldende therapie

FortaGroep heeft een vacature uitstaan voor hun locatie in Schiedam. Ze zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve en daadkrachtige vaktherapeut. Ben jij thuis in de specialistische Jeugdhulpverlening en beeldende therapie? Dan is dit de job voor jou!

Verpleegkundige

Is werken in de thuiszorg jou op het lijf geschreven? DuoZorg is op zoek naar een verpleegkundige! Jij gaat ervoor zorgen dat cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en de beste zorg krijgen. Solliciteren doe je hier.

Loodgieter

VNOM is op zoek naar een loodgieter voor veel afwisselende werkzaamheden. Iemand die goed zelfstandig te werk kan gaan en een flexibele werkhouding heeft. Wat voor jou? Solliciteer dan snel hier.

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.