Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet te solliciteren

Door Pam van Nieuwenhuize 3 augustus 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Schiedam op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Tekenaar/Ontwerper

Eminent Groep heeft een vacature uitstaan voor een gedreven civieltechnisch ontwerper. Maak jij het liefst technische tekeningen in 2D/3D, detailtekeningen en constructietekeningen? Ga dan eens héél gauw solliciteren! Dat doe je hier.

Inspecteur

DCMR Milieudienst Rijnmond zoekt een inspecteur! Jij gaat sloopmeldingen beoordelen en locaties inspecteren om te controleren op asbest of andere risico’s. Een serieuze job. Wat voor jou? Reageer dan snel hier.

Meet- en regeltechnicus gebouwsystemen

WR.nl zoekt een Meet- & Regeltechnicus! Ben jij dé vakman/vrouw die ervoor zorgt dat de gebouwbeheerssystemen van klanten optimaal functioneren? Je programmeert, stelt in bedrijf, maakt aanpassingen, en lost complexe storingen op. Reageren doe je hier!

Medewerker GEO

Gemeente Schiedam heeft een vacature uitstaan voor een Medewerker GEO-Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT). De functietitel klinkt al imponerend! Jij zorgt ervoor dat de BGT actueel en goed van kwaliteit is, waardoor je collega’s en de Schiedammers van goede kaartinformatie worden voorzien. Wat voor jou? Solliciteer dan hier!

Helpende Villa van oranje

Stepping Stones Home & Care zoekt een helpende voor hun locatie Villa van oranje. Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen en begeleiden van de bewoners, maar je assisteert ook bij verschillende activiteiten of een bezoek met de bewoners buiten de villa. Klinkt dit als jouw nieuwe job? Solliciteer dan snel!

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.