Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze vacatures zijn te leuk om niet te solliciteren

Door Pam van Nieuwenhuize 1 juni 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Schiedam op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Gastheer/ Gastvrouw

Ben jij sportief? Klantvriendelijk? En kun je niet wachten totdat de sportscholen weer opengaan? Dan is Basic-Fit op zoek naar jou. Zij zoeken namelijk een gastheer of gastvrouw, die het nieuwe gezicht wordt van hun gym. Solliciteren doe je hier. Kom op, kom op, kom op nou!

Verkoopmedewerker

Xenos is op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerker! Wat houdt dat in? Kassa draaien, klanten helpen, de vracht ontvangen en verwerken. Kortom: een all-in-one job. En je kunt gelijk in de gaten houden of er nog leuke spulletjes binnenkomen voor in je eigen huis 😉 Solliciteer hier!

Junior Software Engineer

Junior IT’ers opgelet! Chain Technical Professionals zoekt een Junior Software Engineer. Als Junior werk je mee in het hele traject van tekentafel tot eindoplossing voor de klant. Hoe tof! Heb jij IT skills, en klinken industriële termen als PLC- en SCADA- als muziek in je oren? Pakken die baan!

Wijkverpleegkundige

Careyn is op zoek naar een topper! Als wijkverpleegkundige ga je in Schiedam aan de slag voor… Schiedammers! Van wonden verzorgen tot infusen aanleggen. Jij kunt het allemaal. En van een beetje hectiek word jij niet bang. Solliciteren doe je hierzo!

Teamleider communicatie

Communication is key. Is dat een uitspraak die op jouw lijf geschreven is? Check dan deze vacature. PIA is op zoek naar een Teamleider communicatie die aan de slag gaat met het ontwikkelen en doorvoeren van strategieën en vraagstukken. Wat voor jou? Solliciteer dan snel.

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.