Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken om de hoek: 5 x leuke vacatures in Schiedam

Door Pam van Nieuwenhuize 22 januari 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 5 leuke vacatures in Schiedam op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Freelance redacteur indebuurt Schiedam

Sta jij aan het begin van je schrijfcarrière en lijkt het je leuk om interviews te maken, bij de Schiedammer van de week langs te gaan, los te gaan met gifjes, creatieve artikelen te schrijven en misschien zelfs video’s te maken? Check dan hier de vacature!

Freelance redacteur indebuurt Schiedam

Freelance - Geplaatst op 22 jan 2020

EVV-er Zorgvilla

Stepping Stones is op zoek naar een woonzorgcoördinator/EVV-er voor hun locatie Villa van Oranje. Is dit nou echt wat voor jou? Reageren op deze baan kan tot en met 13 maart.

EVV-er Zorgvilla

Parttime - Geplaatst op 22 jan 2020

Receptioniste

Telefoontjes plegen, administratie bijhouden, bloemen bestellen, koffietjes halen. Wil jij aan de slag als Receptioniste in een informele sfeer? Reageren op deze baan kan tot en met 16 maart.

Receptioniste Schiedam

Parttime - Geplaatst op 22 jan 2020

Medewerker Intake en Service

Werken bij de Politie? Als medewerker intake & service sta je aan het begin van het strafrechtproces en ben je het visitekaartje van de politie. Tof? Reageren op deze baan kan tot en met 16 maart.

Medewerker Intake en Service

Parttime - Geplaatst op 22 jan 2020

Chauffeur

Ben jij helemaal op je plek op de weg? Schenk is op zoek naar een chauffeur die kan leveren bij laboratoria, ziekenhuizen, universiteiten en boerenbedrijven. Reageren op deze baan kan tot en met 17 maart.

Chauffeur

Fulltime/parttime - Geplaatst op 22 jan 2020

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Bedrijvigheid

adv.