Marcella heeft een eigen tattoo- en piercingshop: ‘Het mooiste beroep’

Aangeboden door Qredits

marcella Qredits

Het was even spannend toen Marcella Steenbakkers haar winkel Cellie’s Piercing en Tattooshop opende. De coronacrisis en de sluiting van de winkel gooiden roet in het eten. Tussen de lockdowns door wist ze toch naam voor haar tattooshop te maken. Nu is Marcella’s agenda helemaal vol. Met coaching van Qredits en een boel goede moed is ze nu terug, en beter dan ooit.

Van tekenen naar tatoeëren

Marcella is opgeleid tot dansdocent en choreograaf. Door lichamelijke problemen zag ze die toekomst 5 jaar geleden in rook opgaan. “Dat was een ontzettende klap. Ik ging toen een beetje tekenen in mijn vrije tijd: iets dat ik als kind ook al dolgraag deed. Ik had ook zelf veel tattoeages en piercings, dus de stap om zelf eens te gaan tattoeren was snel gezet”, legt ze uit. “Ik was na de eerste keer meteen verkocht. Vanaf dat moment oefende ik elke dag. Het maakt me blij.”

De overname

Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat Marcella haar winkel Cellie’s Piercing en Tattooshop opende. Daarvoor werkte ze jarenlang voor een baas om de fijne kneepjes van het vak te leren. “Mijn baas wilde de winkel sluiten”, vertelt Marcella. “Toen ik vroeg of ik de winkel mocht overnemen, stond ze daar gelijk voor open.” En in augustus 2020 was het zover: de winkel werd van Marcella. “We hebben bewust gewacht tot na de eerste lockdown, omdat ik als startende ondernemer geen recht had op steun als dat nodig zou blijken.”

Hulp van Qredits

Maar bij één lockdown bleef het niet. Al gauw moest Marcella weer haar deuren sluiten. “En dat terwijl ik nét te horen had gekregen dat ik op de winterfair in Ahoy mocht staan, als enige tattooshop.” De volgende lockdown kon ze er niet bij hebben, dus klopte Marcella aan bij Qredits voor een zakelijk krediet. “Bij Qredits had ik contact met bedrijfsadviseur Sylvia. Zij heeft mijn verhaal aangehoord en had zoveel begrip voor mijn lastige situatie”, vertelt ze. “Ze is echt een lief mens. Voor elke soort lening en overheidssteun moest ik jaarcijfers laten zien die ik nog helemaal niet had. Bij Qredits hoefde dat niet.” Zo kon Marcella ondanks de lockdowns toch haar huur en andere vaste lasten betalen.

Blik op de toekomst

Nu staat de agenda van de shop bomvol. Het stilzitten van tijdens de lockdown heeft Marcella dus snel ingehaald. Tijdens de laatste lockdown heeft ze de winkel ook helemaal eigen gemaakt met een likje verf en mooie inrichting. “Het is nu echt mijn zaak.” Het is zelfs zo druk, dat ze al voorzichtig durft na te denken over extra hulp inhuren. “Als het zo doorgaat dan moet dat zelfs wel.”

Het mooiste beroep

Dat komt niet alleen doordat Marcella zo graag creatief bezig is. Ze vindt het ook geweldig om klanten zo blij te maken. “Bijna iedereen is dolblij als ze de winkel uit lopen en dat merk je. Dat zorgt ervoor dat ik ook elke dag weer met een glimlach naar mijn werk ga én met een glimlach thuiskom. Dit is een prachtig beroep.”

Over Qredits

Coaching, training en krediet. Dat is Qredits. Een springplank voor starters, een buddy voor beginners en een vliegwiel voor blijvers. Oftewel; Qredits is er voor startende ondernemers én bestaande ondernemers. In alle branches. Of je nou een eigen bakkerij begint, zzp-er in de bouw bent, of je toko wilt uitbreiden; het begint bij ondernemen. En ondernemen begint bij Qredits.

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Kimberley van Motherpuppers fotografeert honden: ‘Zowel de baasjes als de honden worden er blij van’”

Kimberley van Motherpuppers fotografeert honden: ‘Zowel de baasjes als de honden worden er blij van’

Ga naar “Marjolein van Parfumerie Poeder & Dons: ‘Ik heb een liefde voor mooie spullen, vintage en romantiek’”

Marjolein van Parfumerie Poeder & Dons: ‘Ik heb een liefde voor mooie spullen, vintage en romantiek’

Ga naar “Family Hairlounge viert 1-jarig jubileum: ‘Het is geen dag rustig geweest’”

Family Hairlounge viert 1-jarig jubileum: ‘Het is geen dag rustig geweest’

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Brabantia Enjoyment pannen van € 49,99 voor € 24,99”

Brabantia Enjoyment pannen van € 49,99 voor € 24,99

  • Geldig t/m 9 oktober 2022
Ga naar “Alle geur- kaarsen of geurstokies van € 9,99 voor € 4,99”

Alle geur- kaarsen of geurstokies van € 9,99 voor € 4,99

  • Geldig t/m 2 oktober 2022
Ga naar “30% korting op alle Blokker kunststof afvalsorteerders”

30% korting op alle Blokker kunststof afvalsorteerders

  • Geldig t/m 2 oktober 2022
Ga naar “Bankhoes € 12,99”

Bankhoes € 12,99

  • Geldig t/m 2 oktober 2022
Ga naar “Alle AH Gesneden stamppotgroente en Stamppotaardappelen 600 gram van € 3,98 voor € 1,99”

Alle AH Gesneden stamppotgroente en Stamppotaardappelen 600 gram van € 3,98 voor € 1,99

  • Geldig t/m 9 oktober 2022

Agenda

Ga naar “Kerstmarkt in Schiedam”

Kerstmarkt in Schiedam

  • Van 17 dec t/m 18 dec
Kerstmarkt SchiedamKerstmarkt Schiedam
Ga naar “Halloween in Schiedam”

Halloween in Schiedam

  • 29 oktober 2022
Halloween SchiedamHalloween Schiedam