Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! Cocktails + hapjes voor 2 personen bij 1714 Drinks & Bites

Door Pam van Nieuwenhuize 19 december 2019

Het is dé tijd van cadeautjes en natuurlijk blijven wij niet achter. We mogen namelijk een gezellig avondje bij 1714 Drinks & Bites weggeven, in de vorm van cocktails & bites voor 2 personen t.w.v. €75,- !

Met deze actie kun je bij 1714 Drinks & Bites compleet in de watten worden gelegd: een verrassingsmenu voor 2 personen (t.w.v. €75,-), bestaande uit Schiedamse cocktails en bijpassende bites. Wij zouden het wel weten! Dus vraag je vriend, vriendin, buurman en moeder om ook mee te doen met deze winactie en wie weet zitten jullie binnenkort te genieten aan de Lange Haven.

Zo maak je kans:

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Schiedam en maak je automatisch kans op deze heerlijke prijs. Bovendien word je voortaan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Schiedam. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. Geen zorgen: je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.
**De winnaar mag genieten van een samengesteld menu cocktails en bites voor 2 personen t.w.v. €75,- bij 1714 Drinks & Bites.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Lees hier het interview met Jasper en Tai:

1714

Jasper en Tai: ‘1714 Drinks & Bites is uniek door onze Schiedamse cocktails en Aziatische bites’

Nog geen half jaar geleden openden Jasper en Tai hun eigen restaurant: 1714 Drinks & Bites. Nu al ee...


Meer over 1714 Drinks & Bites ontdekken?

1714 Drinks & Bites

restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 01:00

Lange Haven 24 - 26, Schiedam

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.