Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: win een diner bij het Sjiekste restaurant van Schiedam

Door Pam van Nieuwenhuize 11 februari 2020

Vorige week schreven we er al over: het is weer tijd voor een Schiedamse winactie. En om 2020 lekker te beginnen hebben we wel een hele sjieke (hèhè). We verloten namelijk een diner voor twee (t.w.v. €75) bij het Sjiekste restaurant van Schiedam: Café Sjiek!

Met deze actie kun je een avondje heerlijk vertoeven in Café Sjiek: met een Sjiek diner voor 2 t.w.v. €75! Genieten op een unieke locatie, want deze plek was vroeger de stamkroeg van de Schiedamse zakkendragers. Wij zouden het wel weten! Dus vraag je lover, je vader, en je beste vriendin om ook mee te doen, en wie weet zitten jullie binnenkort te genieten in Café Sjiek.

Wat moet je doen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Schiedam en maak je automatisch kans op deze Sjieke prijs. Bovendien word je voortaan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Schiedam. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. Geen zorgen: je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen kan tot 13 februari 2020. Op 14 februari sturen wij een mailtje naar de winnaar!

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.
**De winnaar mag genieten van een diner voor 2 personen t.w.v. €75,- bij Café Sjiek. 

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.Meer over Café Sjiek ontdekken?

Café Sjiek

restaurants en horeca

Geopend15:00 - 02:00

Oude Sluis 17, Schiedam

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.