Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uggs, een Playstation 4 en nog meer Schiedamse Black Friday aanbiedingen!

Door Pam van Nieuwenhuize 28 november 2019

Geen zin om alle reclamefolders door te spitten? Hoeft ook niet, wij doen het voor je! Deze Black Friday aanbiedingen wil je deze week natuurlijk niet missen:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Uggs bij de Aldi

Ja je leest het goed, de Aldi heeft speciaal voor Black Friday een voorraad ingeslagen van de Classis Mini II van UGG! Ze kosten €99,- in plaats van €169,95! Je kan kiezen uit zwart, cognac en bruin.uggs

Playstation 4 Albert Heijn

Gamers opgelet! Bij de Albert Heijn kun je deze week een Playstation 4 Black scoren met wel €100,- korting! Controllers, headsets, muizen en toetsenborden hebben ze ook met hoge kortingen. Kan je helemaal game proof de winter in.

playstation 4

 

Fly away!

Het is een mond vol, maar bij het kruidvat hebben ze deze week Super Size Black Friday Travel Deals! Kun je lekker overwinteren in Dubai bijvoorbeeld voor €468,-, of kerstinkopen doen in London voor maar €99,-.

travel

4K Smart-TV Lidl

Wow! Bij de Lidl is er onder andere deze Black Friday Super Deal: Een 4K Smart-TV voor maar €299,- ! Voor al je Netflix & chill avondjes deze winter…

tv

Euroscoop deal

Geen zin om te winkelen? Gelukkig heeft ook de Euroscoop deze vrijdag een speciale Black Friday deal: alle films voor maar €6,50! Dit is inclusief de 3D en Dolby Atmos films! 
euroscoop
Foto: Facebook Euroscoop
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.