Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bizarre korting op de Winter Efteling, Calvin Klein boxers en nog meer Schiedamse deals

Door Pam van Nieuwenhuize 12 december 2019

Over Schiedam deals niets te klagen: er zijn er elke week genoeg. Zo veel zelfs, dat je er een dagtaak aan hebt om alle folders uit te pluizen. Gelukkig kun je die taak met een gerust hart aan indebuurt overlaten. Dit zijn volgens ons de vijf parels van deze week.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Luxe derrière

Kijk dat zijn nog eens leuke acties. De Aldi heeft Calvin Klein boxers voor €24,75! Ze komen per 3-pack en je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren (maten S t/m XL): wit, grijs en zwart of alleen zwart. Luxe billetjes voor iedereen deze feestdagen!

calvin klein

Tompouce in de boom

Tegenwoordig kun je de meest gekke kerstballen vinden, en de Hema zou de Hema niet zijn zonder eigen unieke ballen. Vanaf €1,50 kun je ze kopen én met een 2+1 gratis actie. Van stroopwafel tot tompouce, en van Takkie tot rookworst!

hema

Winter Efteling

Yes! De Etos heeft een Winter Efteling actie: op zaterdag 25 of zondag 26 januari kun je voor €21,- het park in, inclusief gratis parkeren! Alleen te koop in de winkel, en OP=OP. Dus op naar de Etos!

efteling

Let it goooo!

Frozen II is nog maar net uit, en het Kruidvat zorgt voor wel hele toepasselijke cadeaus onder de kerstboom! Rugzakken, magische spellen, knutselpakketten, kleding en nog veel meer!

schiedam deals

Retteketet aan de gourmet

Ah, gezellig gourmetten, de meeste mensen doen het wel een keertje tijdens de feestdagen. Is die van jouw aan vervanging toe? Ga dan even langs bij Blokker, die hebben gourmetstellen in de aanbieding. Zoals een 6-persoons, voor maar  €12,99!

schiedam deals

Meer Schiedam deals

Was dat het? Nee, zeker niet! Want misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe TV, eetkamerstoelen of betaalbare boodschappen. Een uitgebreid aanbod aanbiedingen vind je op onze speciale pagina met actuele aanbiedingen in Schiedam!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.