Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koud hè? Met deze Schiedamse aanbiedingen zit (of lig) je er lekker warm bij!

Door Pam van Nieuwenhuize 15 januari 2020

Ook in 2020 vliegen de aanbiedingen je weer om de oren in Schiedam. Gelukkig is indebuurt present om orde in de chaos te scheppen. Deze week is het maar nat en verlangen we naar een warm zonnetje. Daarom houden de aanbiedingen van deze week je lekker warm! Mmm…

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Lekker comfi

Bij de Action hebben ze deze week dekbedden van Comfibeds. In drie verschillende maten en al vanaf €8,98! Dat wordt lekker pitten dus.

Fleecyweezy

Bank. Filmpje. Wat mist er nog? Een lekker dekentje natuurlijk! Bij de Big Bazar scoor je deze week fleeceplaids met 20% korting. Doe ons er maar 20!

Warme billetjes in bed

Zit je net lekker warm op de bank, lijkt je bed net een vrieskist. Gelukkig scoor je bij de Blokker een elektrische deken met 20% korting. Lekker warm nestje inkruipen!

Voor onder je (ski)broek

HEMA zorgt dat de hele familie er lekker warm bij kan lopen deze winter. Ze hebben deze week thermokleding vanaf €6,-, en je krijgt 20% korting met je HEMA pas.

Hoofdkusje

En bij een lekker warm bed hoort natuurlijk een lekker kussen! En daarvoor ga je deze week naar de Albert Heijn. Ze hebben synthetisch voor €7,99, traagfoam voor €14,99 én veren ook voor €14,99.

Wil je meer?

Natuurlijk hebben we meer! Check hier onze pagina met actuele aanbiedingen in Schiedam.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.