Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een teddy jas, 1+1 gratis naar SnowWorld en meer top aanbiedingen

Door Pam van Nieuwenhuize 9 januari 2020

Nieuwe week, nieuwe folders! Natuurlijk mag je van ons de blaadjes helemaal doorspitten, maar voor de mensen die daar geen zin in hebben zetten wij elke week een paar leuke deals op een rij. Dit zijn die van deze week!

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Ga je nog op wintersport en wil je je gloednieuwe snowboard eerst even testen? Of gewoon een lekker dagje pizzapunten? Dat komt mooi uit! De HEMA heeft een 1+1 gratis deal bij SnowWorld. Je kan kiezen voor 1 uur skiën of 4 uur skiën. Lekker indoor poederen!

Lekker zacht vachtje

Wil je er modieus bijlopen deze winter, ga dan langs bij Trekpleister deze week! Ze hebben lange teddy damesjassen van €69,99 voor maar €9,99! In de kleuren beige en oud roze én alleen verkrijgbaar in de winkel. Bere-snel naar trekpleister dus!

Nivejáááá

Bij het Kruidvat is er de jááánuari actie: heel veel korting. Zo geldt er 1 + 1 gratis op het hele assortiment van Nivea. Is jouw huidje de komende periode goed beschermd tegen het koude weer.

Cool die kuipstoel

Even toe aan wat nieuws in huis of in je tuin? De Big Bazar heeft deze week een Big Deal die je niet wilt missen. Allibert kuipstoelen.Voor binnen én buiten, verkrijgbaar in wit en bruin. Per stuk €24,99, en twee voor €40,-! Das nog eens bizar bij de Big Bazar.

Voor je kop koffie, de krant én je kat

De Xenos heeft ook flinke uitverkoop deze week. Bijvoorbeeld 30% tot 50% korting op bijzettafels. Met een mand onder, ruimte voor de krant óf ruimte voor je kat. Dat wordt nog moeilijk kiezen!

Was dat het? Nee, zeker niet! Want misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe TV, betaalbare boodschappen of nieuw keukengerei. Een uitgebreid aanbod aanbiedingen vind je op onze speciale pagina met actuele aanbiedingen in Schiedam!

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.