Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je: Win een wellness voor twee personen in een resort naar keuze

Door Pam van Nieuwenhuize 25 februari 2020

Roep je steeds vaker net als Sjors uit de Cup-a-Soupreclame: nu even niet? Dan is het misschien tijd om eens even te ontspannen. Wij hebben hét perfecte medicijn: een gratis verwendag in een wellnessresort naar keuze t.w.v. €100,-.

Heerlijk tot rust komen in de sauna, lekker bubbelen in een warm bad of toch een voetmassage? Wij zouden het wel weten! En ook nog eens op kosten van indebuurt?! Dus vraag je vriend, vriendin, buurman en moeder om ook mee te doen met deze winactie en wie weet liggen jullie binnenkort met je voeten omhoog op een ligbedje in een wellnessresort.

Wat moet je doen?

Hoe maak je kans op dit ontspannende dagje? Heel simpel: schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van onze nieuwsbrief en je maakt automatisch kans op deze verwendag. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Schiedam. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met donderdag 5 maart. Op 6 maart krijgt de winnaar een bericht.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.
**De winnaars kunnen kiezen uit alle wellnessresorts in Nederland met cadeaubonnen t.w.v. €100,-.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Lees ook:

Voorjaarsvakantie: 6 x toffe dingen om te doen in Schiedam

Van 22 februari tot en met 1 maart sluiten de Schiedamse scholen de deuren en is het voorjaarsvakant...

adv.