Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je: Win een verwendag voor twee personen in een wellnessresort naar keuze

Door Pam van Nieuwenhuize 2 maart 2020

In deze winterperiode kan jij vast wel wat extra warmte gebruiken. Wat is er dan lekkerder om jezelf te verwennen met een bezoekje aan een wellnessresort? Doe mee met onze winactie en maak kans bon op een ontspanningsdag in een wellnessresort naar keuze t.w.v. €100,-!

Lekker badderen in een warm bad, genieten van een massage of ontspannen in de sauna; het kan allemaal! Ken jij een vriend of vriendin die ook wel wat ontspanning kan gebruiken? Dan is dit een top kans om hem/haar mee te nemen. Om het feest compleet te maken: jij mag zelf bepalen naar welk wellnessresort in Nederland jij gaat.

Hoe maak je kans?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Schiedam en je maakt automatisch kans op deze verwendag. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit indebuurt Schiedam. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met donderdag 5 maart 2020. Op vrijdag 6 maart krijgen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.
**De winnaars kunnen kiezen uit alle wellnessresorts in Nederland met cadeaubonnen t.w.v. €100,-.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Lees ook:

Lekker veel korting: 5 x koopjes jagen in Schiedam

Zin in dikke, vette korting? Wij speurden het web weer af, op zoek naar de leukste koopjes in Schied...

adv.