Schiedam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Beestachtig voordeel tijdens dierentuinweken, carnaval outfits en meer!

Door Pam van Nieuwenhuize 23 januari 2020

Het is weer tijd voor de aanbiedingen van de week! Wij bladerden even door de folders van deze week, en hebben een lijstje voor je samengesteld vol met korting! Deze deals wil je niet aan je voorbij laten gaan:

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Beestachtig veel voordeel

Het zijn dierentuinweken bij Albert Heijn! Dat betekent dat je al voor €16,- p.p. lekker aapjes kan kijken. Of dolfijnen. Of olifantjes. Wat jij wilt!

Nom nom nom

Geen zin om te koken deze week? Kippie heeft een verrukkelijk maaltijdpakket voor maar €10,-! Wat erin zit? 600 gram Chinese Bami, 4 Grote Satéstokken en 1 Zak Kroepoek. En daar krijg je natuurlijk een Kippie Tas bij!

‼️Deze week bij Kippie: Maaltijdpakket voor 10 euro‼️- 600 gram Chinese Bami- 4 Grote Satéstokken- 1 Zak Kroepoek- Bigshopper TasWie moet deze halen?! 😋

Posted by Kippie Schiedam on Monday, 20 January 2020


Meer over Kippie Schiedam ontdekken?

Kippie Schiedam bbq restaurants

Gesloten08:30 - 19:00

Hof van Spaland 27, Schiedam

Bekijk meer:bbq restaurants

Björne billen

Bij het Kruidvat hebben ze een hele leuke actie, speciaal voor de derrière: Björn Borg boxers voor maar €10,-! Als je een drager van dit merk bent, dan weet je dat dit een koopje is!

Alle kleuren van de regenboog

Bij Team Kappers op de Hoogstraat is er een Kleur Actie. Is jouw haar aan een lekker nieuw kleurtje toe, of heb je uitgroei van hier tot aan Tokio? Check de prijzen hieronder!

KLEUR ACTIE!! #verf #haarkleur #schiedam #team #kapper

Posted by Team Kappers Schiedam on Tuesday, 21 January 2020


Meer over Team Kappers ontdekken?

Team Kappers kappers

Gesloten09:00 - 21:00

Hoogstraat 46, Schiedam

Bekijk meer:kappers

Alááf

Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn om een goede outfit te scoren voor carnaval. Bij de Action zijn ze deze week in de actie! Vanaf €5,95 loop jij er hilarisch bij. Alááf!

Tijger Annie

In het weekend heerlijk in je huispakkie. Badjas en pantoffels aan, en chillen maar. Wil je helemaal in stijl op de bank liggen? Ga dan langs de Lidl! Voor €15,- ben je helemaal klaar.

Meer Schiedam deals

Was dat het? Nee, zeker niet! Want misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe TV, eetkamerstoelen of betaalbare boodschappen. Een uitgebreid aanbod aanbiedingen vind je op onze speciale pagina met actuele aanbiedingen in Schiedam!

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.