Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Waarom huren in Rotterdam juist nu geen gek idee is

Aangeboden door FORUM 16 september 2020

De WOZ-waarde blijft stijgen en met een koopwoning beland je vaak in een biedingsoorlog. Juist nu is het geen gek idee om te huren. Maar er zijn nog meer voordelen van het huren van een woning, zo weten ze bij appartementencomplex FORUM.

Als huurder weet je waar je aan toe bent; geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s en geen waardevermindering. Over het groot onderhoud hoef je je niet druk te maken en reparaties worden voor je geregeld.

Je kunt verder lezen onder de foto’s.

Dit kan binnenkort jouw uitzicht zijn | Foto: FORUM
Foto: FORUM

Gewoon in Rotterdam

Wonen in hartje centrum, met winkels, restaurants en het openbaar vervoer om de hoek. Klinkt misschien als het leven van de Sex and the City-dames, maar het is ‘gewoon’ hier in Rotterdam. Om de hoek van Lijnbaan is de luxe woontoren FORUM bijna klaar. Medio oktober worden de huizen opgeleverd en er zijn nog appartementen vrij!

Ontmoet James

85 tot 120 vierkante meter woonoppervlak, een luxe keuken en moderne badkamer en een eigen buitenruimte: het zijn maar een paar voordelen van de huurappartementen in dit project. En dan hebben we het niet eens over +James, een team van service managers die met plezier jouw pakketjes aannemen, een taxi voor je regelt, babysit, plantjes water geeft als je op vakantie bent en reparaties regelt of oplost.

Je kunt verder lezen onder de foto’s.

De woonkamer | Foto: FORUM
De slaapkamer | Foto: FORUM
Authentieke betonnen details | Foto: FORUM

Je kunt er zo in

De keuken en badkamer zijn al voor je uitgezocht, de muren voorzien van tegels en vinylbehang en de plafonds zijn glad gestuct. Je begrijpt het wel: deze appartementen zijn instapklaar. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de sleutel op te halen en een vloer uit te zoeken en je woont in hartje Rotterdam! Je kunt al huren vanaf € 1270,- per maand.

Ben je benieuwd of wonen in FORUM wat voor jou is? Op de website bekijk je het complete woonaanbod, of maak gelijk een afspraak voor een bezichtiging via de oranje knop hieronder.Deze bijdrage wordt je aangeboden door FORUM. Meer over FORUM ontdekken?

FORUM

makelaars

, Rotterdam

Bekijk meer:makelaars

adv.