Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Applaus voor jezelf! Rotterdammers kiezen vaker dan gemiddeld voor groene stroom

Aangeboden door Independer 28 februari 2020

Het is niet makkelijk: bewuster en duurzamer leven. Maar eigenlijk willen we het allemaal. Met een ‘groen’ energiecontract kun je al een verschil maken. In Rotterdam blijkt dat mensen wel groener willen: 17,48% zoekt naar een groen contract.

Als je een nieuw energiecontract aan wil gaan, ga je natuurlijk eerst wat research doen. Independer zocht uit naar welke soort energie mensen zoeken bij het maken van een vergelijking. Het gaat hierbij om stroom die uit duurzame bronnen is opgewekt binnen Nederland, zoals wind, zon, biomassa of waterkracht.

Rotterdam bovengemiddeld geïnteresseerd in groene stroom
Het landelijk percentage van mensen dat bij het vergelijken van energiecontracten bij Independer let op groene energie ligt op 17,2%. Rotterdam scoort met 17,48% net boven dit landelijk gemiddelde. Je kunt stellen dat ‘we’ aardig bewust bezig zijn in Rotterdam.

We wonen niet in ‘de meest groene provincie’. Vooral in Flevoland wordt veel naar groene energie gekeken. In de Groene Energie Analyse kun je zien hoe geïnteresseerd andere grote steden zijn in groene stroom.

Overstappen energie
Wil je jouw ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden en heb je nog geen groen energiecontract? Dan kun je daar nog op winnen! Overstappen van energie is bij Independer snel geregeld. Geef in de vergelijker als voorkeur ‘groene stroom uit Nederland’ aan en de beste aanbieder voor jouw situatie komt bovenaan. Meer over Independer ontdekken?

Independer

zakelijke dienstverleners

Celebeslaan 2, Hilversum

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.