Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wees er snel bij: de verkoop van deze energiezuinige nieuwbouwvilla’s gaat hard

Aangeboden door Ooms Makelaars Woningen B.V. 20 november 2020

Nieuwbouwwijk Park 16Hoven wordt uitgebreid met project De Driehoek. Eind 2021 worden hier drie vrijstaande villa’s en en zes half vrijstaande villa’s opgeleverd. Ze worden gebouwd in een groene omgeving, aan de rand van de wijk. De woningen krijgen een opvallende, driehoekige vorm. De perceeloppervlakten liggen tussen de 165 en 259 m², de woonoppervlakten tussen de 147 en 174 m².

Meer dan de helft van de villa’s is al verkocht, maar de andere wachten nog op hun toekomstige bewoners. De vrijstaande villa’s hebben ieder twee grote terrassen, van 35 tot 69 m². Sommige villa’s hebben een bad- en slaapkamer op de begane grond, andere een kantoorruimte. De half vrijstaande villa’s hebben een tuin én terras. Bij de prijs zijn veel energie- en kostenbesparende extra’s inbegrepen, zoals je ziet in de lijst hieronder.

De villa’s worden geleverd inclusief:

  • badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • een keukencheque
  • zonnepanelen
  • vloerverwarming op alle verdiepingen
  • eigendom bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
  • Triple HR+++ glas in de complete woning

Op en top duurzaam en energiezuinig

Uit bovenstaande lijst kun je het al een beetje opmaken: deze negen woningen zijn straks op en top duurzaam en energiezuinig. Een korte les: EPC staat voor Energie Prestatie Coëfficiënt. Hoe lager het cijfer, hoe minder energie je woning verliest en hoe minder energie je woning dus nodig heeft. De villa’s hebben EPC-waarde 0 en zijn dus helemaal klaar voor de toekomst!

Lees verder onder de afbeeldingen >

Zonnepanelen

De zonnepanelen vangen het zonlicht op en zetten het heel slim om in elektrische energie. Die wordt vervolgens weer omgezet in bruikbare stroom, die geleverd kan worden aan het elektriciteitsnet. Je eigen stroomverbruik wordt dan verrekend met de stroom die je zelf opwekt.

Wonen zonder gas

Ook op het gebied van gas zijn deze woningen echte voorlopers. Hier is straks geen spoortje gas te vinden. Koken doe je bijvoorbeeld elektrisch. Dat is niet alleen veilig, maar ook nog eens goed voor het milieu én je portemonnee. Geen gas betekent ook: geen cv-ketel. In deze huizen vind je een warmtepomp. Die haalt warmte uit de bodem en verwarmt daarmee je woning en je water.

Lees verder onder de video >

Over Park 16Hoven

Park 16Hoven is Rotterdams nieuwste stadswijk, met veel verschillende soorten woningen op grote kavels. Dat gaat van vrijstaande en geschakelde villa’s tot riante herenhuizen en appartementen. Door de groene, waterrijke omgeving krijg je hier echt dat ‘buitengevoel’.

Interesse?

De woningen binnen project De Driehoek worden ontwikkeld en gebouwd door Roosdom Tijhuis en verkocht door Ooms Makelaars en Van Herk Makelaardij. Ben je geïnteresseerd in een van de villa’s? Hier vind je alle denkbare informatie, zoals een kavelkaart, prijslijst en plattegronden.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ooms Makelaars Woningen B.V.. Meer over Ooms Makelaars Woningen B.V. ontdekken?

Ooms Makelaars Woningen B.V.


Vandaag gesloten

Maaskade 113, Rotterdam

adv.