Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tuin aan het water en voor de deur parkeren? Deze nieuwbouwwijk heeft het!

Aangeboden door ABB Bouwgroep 23 juli 2019

Ben je op huizenjacht? Nieuwbouwproject Stella Nova in Spijkenisse heeft zo’n beetje alles waar je naar op zoek bent. Er komen hier 28 grote nieuwbouwwoningen, die heel duurzaam zijn en door de vele opties helemaal aan te passen aan jouw smaak.

Vind je Spijkenisse als Rotterdammer nog een beetje spannend klinken? Binnen 25 minuten ben je – met de auto – in hartje Rotterdam! De Watertaxi pakken kan trouwens ook. Maar: Spijkenisse heeft zelf ook veel moois te bieden, zoals recreatiegebied Bernisse en het Hartelpark. En in park Vogelenzang wandel je tussen de Schotse hooglanders.

Helemaal naar eigen wens

De 28 gelukkige gezinnen die straks in Stella Nova wonen, gaan het thuis trouwens ook meer dan prima krijgen. Zij krijgen namelijk een woning die ze zelf helemaal naar eigen wens hebben kunnen afstemmen. Denk aan een uitbouw, een dakkapel en een gloednieuwe keuken en badkamer die helemaal voldoen aan jouw levensstijl. Hadden we al gezegd dat ze heel ruim zijn? Allemaal hebben ze minimaal drie slaapkamers. Veel van de huizen hebben een achtertuin aan het water en één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Hoe fijn is dat?!

Lees verder onder deze impressies >

Ruim en groen

De wijk is autoluw, met volop parkeergelegenheid. Door die autoluwheid én door het speelgebied in de wijk, is Stella Nova ook echt een kindvriendelijke buurt. De opzet is sowieso heel ruim en groen – net als de huizen zelf eigenlijk. Naast dat de woningen zeer duurzaam en energiezuinig zijn (wat je zult merken aan je energierekening), wordt bij de bouw ervan ook zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Na de vakantie is er een verkoopevent. Nieuwsgierig? Hou de website dan in de gaten voor de precieze datum!

Let op: vanaf vrijdag 26 juli heeft ABB Bouwgroep bouwvak. Tijdens deze periode kun je terecht bij Q Makelaars, via telefoonnummer 085-0406200.Deze bijdrage wordt je aangeboden door ABB Bouwgroep. Meer over ABB Bouwgroep ontdekken?

ABB Bouwgroep


Vandaag gesloten

Molendijk 160, Sliedrecht

adv.