Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Moooi! Deze nieuwbouwwijk vol herenhuizen is landelijk, groen en waterrijk

Aangeboden door ABB Bouwgroep 30 juli 2019

Tussen Rotterdam en Den Haag komt een prachtige, ruime, groene wijk: Wilgenrijk. In dit compleet nieuwe stukje Nederland, dat valt onder Maassluis, worden meer dan 1.300 huizen gebouwd. In de buurt ‘Buitengoed’ komt de ‘Verreweg’, en jij kunt je inschrijven voor een van de statige herenhuizen hier.

Op de impressies zien we statige herenhuizen, met veel aandacht voor de details in de gevel. Alsof je even terug in de tijd gaat, maar dan wel met alle luxe van nu. Ook het afwerkingsniveau komt hoog te liggen. Zo zitten er standaard hardhouten trappen in de huizen en hebben ze hoge plinten en plafonds. De vrijstaande en geschakelde herenhuizen zijn allemaal lekker ruim, met een woonoppervlakte van op z’n minst 175m².

Via de fantastische website van het nieuwbouwproject, kun je meteen je eigen creativiteit loslaten op de huizen die nog gebouwd moeten worden. Je kiest een huis, ziet de prijs, en beslist wat jij eventueel nog anders zou willen. Pas je iets aan, dan verandert de prijs direct mee. Lekker overzichtelijk!

De wijk Wilgenrijk

Ben je de stadsdrukte een beetje zat, maar wil je ook weer niet al te ver van je geliefde Rotterdam vandaan? Dan word je waarschijnlijk al helemaal zen bij aanblik van deze website. De wijk Wilgenrijk is zeldzaam rustig voor Randstedelijke begrippen, en ook nog eens hartstikke groen en waterrijk. Bovendien ben je binnen no-time met de auto in Rotterdam, Den Haag, Delft en Hoek van Holland.

Kom kijken!

Klinkt goed, toch? Wie net zo benieuwd is als wij, is donderdagmiddag 5 september tussen 16.00 en 17.30 uur van harte welkom op de inloopmiddag in de Woonwinkel Wilgenrijk (Weverskade 110 in Maassluis). De makelaars die daar aanwezig zijn kunnen je alles vertellen over de beschikbare huizen. Ook kan je meteen de maquette bekijken en – misschien nog wel het allerleukste – daarna even naar het woongebied rijden om die veelbesproken rust te ervaren.

Wil je weten of het financieel mogelijk is om een huis of appartement te kopen? Tijdens de inloopmiddag zijn er ook financieel adviseurs aanwezig om je vrijblijvend meer informatie te geven.

Contact

Let op: tot en met 18 augustus heeft ABB Bouwgroep vakantie. Tijdens deze periode kun je hier je gegevens achterlaten, mocht je vragen of interesse hebben. De projectmakelaar neemt dan contact met je op.Deze bijdrage wordt je aangeboden door ABB Bouwgroep. Meer over ABB Bouwgroep ontdekken?

ABB Bouwgroep


Geopend08:00 - 16:30

Molendijk 160, Sliedrecht

adv.