Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit prachtige nieuwbouwproject net buiten Rotterdam gaat bijna in de verkoop

Aangeboden door ABB Bouwgroep 7 oktober 2020

Op woensdag 14 oktober is het zover; dan gaat de verkoop van appartementengebouw Alluvium in Berkel en Rodenrijs van start. Alluvium is onderdeel van het nieuwbouwproject Berkel Centrum West en telt straks zestien luxe appartementen en één penthouse. De bouw start in 2021.  

Naast in totaal 170 koop- en huurappartementen, krijgt Berkel Centrum West ook allerlei leuke nieuwe winkels en restaurants. Maar laten we het eerst eens hebben over Alluvium, want deze zeventien woningen gaan al bijna in de verkoop. Het gebouw komt vlakbij het gezellige centrum van Berkel en Rodenrijs, aan de Berkelse Plas. Dat betekent dat je als bewoner niet alleen veel gezelligheid om je heen hebt, maar ook getrakteerd wordt op een prachtig uitzicht over het water.

Lees verder onder de sfeerimpressies >

Zestien luxe appartementen en een penthouse

De zestien appartementen hebben 157 vierkante meter (of meer) aan woonoppervlakte. Allemaal krijgen ze drie slaapkamers, vloerverwarming én -verkoeling en een lekker ruim balkon. Plus: een privéparkeerplaats in de kelder. En dan het penthouse… Op 250 vierkante meter vind je onder meer een enorme woonkamer, drie grote slaapkamers en twee buitenruimtes: een flink balkon en een eigen dakterras. In de kelder worden voor de bewoners van het penthouse niet één maar twee privéparkeerplaatsen gereserveerd. Lees hier alles over de verschillende woningtypes en bekijk onderstaande afbeeldingen om een idee te krijgen.

Ontvang de brochure, de prijslijst en het inschrijfformulier

Vanaf woensdag 14 oktober om 15.00 uur kun je via de website de verkoopbrochure, de prijslijst en het inschrijfformulier downloaden. Als je je hier aanmeldt krijg je vanzelf een seintje. Eventueel kun je vanaf donderdag 15 oktober ook een papieren brochure ophalen bij Van Dullink Makelaars. Maak daarvoor wel eerst een afspraak via [email protected] en vermeld daarbij je naam en telefoonnummer. De makelaar belt je dan om een afspraak te maken. Tijdens die afspraak kun je niet alleen de brochure ophalen, maar ook meteen eventuele vragen stellen.

Lees verder onder de sfeerimpressies >

Inschrijven kan tussen 14 en 26 oktober

Inschrijven voor een van deze prachtappartementen kan vanaf 14 oktober, door het inschrijfformulier in te vullen. Deze lever je vervolgens uiterlijk maandag 26 oktober om 12.00 uur aan bij de makelaar, door het af te geven of per e-mail te versturen naar [email protected]. Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging, en hoort uiterlijk woensdag 28 oktober of je een appartement krijgt toegewezen of dat je op de reservelijst staat. We duimen voor je!

De ontwikkeling van dit project wordt gedaan door ABB Bouwgroep en Waaijer Projectrealisatie.Deze bijdrage wordt je aangeboden door ABB Bouwgroep. Meer over ABB Bouwgroep ontdekken?

ABB Bouwgroep


Vandaag gesloten

Molendijk 160, Sliedrecht

adv.