Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klusproject: maak van een klaslokaal jouw droomhuis, à la Zelfbouwers Rotterdam

Aangeboden door Steenvlinder 16 mei 2019

Vond je het ook zo leuk om Zelfbouwers Rotterdam te volgen, en droom je zelf ook van een eigen klushuis? In Vlaardingen wordt een zelfde soort project gestart: De Meesterproef. Ook hier kun je – met twee rechterhanden en/of wat hulp – van een voormalig klaslokaal jouw droompaleis maken.

Wat vroeger de Globeschool in de Vlaardingse Van Limburg Stirumstraat was, wordt nu een woningcomplex waar creatieve klussers naar hartenlust hun gang kunnen gaan. En dat op een fijne locatie, want: op fietsafstand van het oude centrum van Vlaardingen.

Alle ruimte voor je gezin óf kantoor, studio of atelier

In totaal zet Steenvlinder, de initiatiefnemer van dit project, zeven woningen te koop. De ruimtes variëren van 63 m² tot 224 m². Een appartement heb je al vanaf €85.000,- en de prijzen voor de hoek- en tussenwoning starten vanaf €269.000,-. Deze ruime, twee-laagse woningen zijn natuurlijk ideaal voor gezinnen, maar zijn ook heel geschikt voor mensen die dromen van een kantoor, studio of atelier aan huis. Bijna alle woningen zijn voorzien van veel buitenruimte en er zijn er een paar met eigen parkeerplek.

Lees verder onder de video >

Vrijheid en begeleiding

De Meesterproef is een project van Steenvlinder. Binnen de woning regel en bepaal je alles zelf, maar Steenvlinder zorgt ervoor dat een aantal dingen geregeld zijn. Zo word je tijdens het hele proces begeleid door een koperscoach die met je meedenkt en een groot netwerk van adviseurs en architecten heeft. Ook zijn de vergunningen al aangevraagd en worden kabels en leidingen voor je gelegd. Je kunt dus meteen met de handen uit de mouwen. Iedere woning krijgt trouwens ook een warmtelus, waar je je warmtepomp op kunt aansluiten. Door gasloos te wonen ben je hartstikke duurzaam bezig!

Nieuwsgierig?

Hier bekijk je alvast het aanbod. Ben je enthousiast? De verkoop start half juni.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Steenvlinder. Meer over Steenvlinder ontdekken?

Steenvlinder


Oosteinde 237, Voorburg

adv.