Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gluren, gluren, niet huren: dit zijn de duurste huurhuizen van Rotterdam

Door Britte Kramer 18 juni 2018

Geef toe: het is altijd leuk om binnen te kijken bij dure huizen. Vooral als ze in je eigen stad staan! Daarom presenteren wij: de duurste huurhuizen van Rotterdam. Want dromen mag. Swipe je mee naar de nummer 1?

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Lamsrustlaan 38

Lamsrustlaan 38
Foto: Funda

Je maandelijkse huur: €4.000,-

Wat je ervoor krijgt: we spreken hier van een huis met potentie. Pardon: een luxe vrijstaande villa met potentie. De afwerking doet ’t huis in onze ogen meer kwaads dan goeds, maar hopelijk mag de nieuwe bewoner daar eens goed met de bezem door. De goedkoopste van deze zes huurhuizen heeft wel vijf slaapkamers en wat dat betreft krijg je een stuk meer waar voor je geld dan bij de duursten! De villa staat in Hillegersberg, op een flink stuk ‘eigen’ grond.

Meer zien? Kan hier!

Jufferstraat 410

Jufferstraat 410
Foto: Funda

Je maandelijkse huur: €4.250,-

Wat je ervoor krijgt: een met Riverdale-meubelen ingericht appartement van 130m², met een te gek uitzicht vanuit het bad en de douche. Want: op de vijfentwintigste verdieping van de Twentyseventoren in het Wijnhavengebied. Om je het gevoel van een hotel te geven is er in het gebouw een wasservice aanwezig, net als een professionele fitnessruimte met stoomcabine.

Meer zien? Kan hier!

Jufferstraat 414

Jufferstraat 414
Foto: Funda

Je maandelijkse huur: €4.500,-

Wat je ervoor krijgt: uiteraard diezelfde wasservice en fitnessruimte, want: zelfde gebouw. Daarbij ook vloerverwarming en een nóg beter uitzicht, want: nog hoger (verdieping 26 en 27). En ja hoor, ook hier meubels van Riverdale, maar dan net even anders.

Meer zien? Kan hier!

‘s-Gravenweg 560

's-Gravenweg 560
Foto: Funda

Je maandelijkse huur: €4.500,-

Wat je ervoor krijgt: een grappig ingedeeld jaren ’30-familiehuis dat heel veel gezelligheid en warmte uitstraalt (misschien is het de open haard). Hier voel je je meteen thuis en da’s maar goed ook, want je houdt zo natuurlijk geen geld over om af en toe iets leuks buiten de deur te ondernemen. Gelukkig is het huis groot, en de tuin ook.

Meer zien? Kan hier!

Koningin Emmaplein 15 E

Koningin Emmaplein 15 E
Foto: Funda

Je maandelijkse huur: €4.900,-

Wat je ervoor krijgt: een penthouse van 290m² in dit geweldige monumentale pand – gestoffeerd en gemeubileerd. Het heeft twee slaapkamers (met eigen badkamer, dat wel), dus als je dacht de kosten te splitten met al je vrienden: dat worden knusse nachten… Geef ons voor dat geld maar zes losse huurappartementen mét tuin!

Meer zien? Kan hier!

Calandstraat 25 L

Calandstraat 25 L
Foto: Funda

Je maandelijkse huur: €5.900,-

Wat je ervoor krijgt: een gestoffeerd en ge(design)meubileerd penthouse in het Scheepvaartkwartier. In Residence Caland Estate, om precies te zijn. Klinkt al wel heel sjiek. Verder een privégarage, een servicemanager tot je beschikking en marmeren details her en der. Volgens de verhuurder is het alsof je in een vijfsterrenhotel woont en hoef je alleen je kleding en laptop mee te nemen; zij zorgen voor de rest. Dan valt €200,- per dag toch eigenlijk best mee?! (Hihi.)

Meer zien? Kan hier!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.