Dit zijn de 10 duurste huizen die nu te koop staan in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 11 februari 2019

Wat zou jij doen met een paar miljoen? Zó fijn om over deze vraag na te denken! Helaas komen we niet allemaal terecht in de studio bij Linda en haar koffermeisjes en is de kans op de jackpot net zo klein. Maar dromen mag. Altijd. Nooit meer werken, een wereldreis maken, shoppen tot je niet meer kunt, en natuurlijk een droomhuis! 

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

De goedkoopste in het lijstje is een klassieke villa. Wat krijg je? Heel veel huis en heel veel eigen grond. Wij zijn verliefd.

CasaNova is nog niet helemaal af, maar er staat een parel te koop joh! Je komt te wonen op de vijfendertigste woonlaag. Kost je iets meer dan 3 miljoen.

Je moet even diep in de buidel tasten, maar dan krijg je deze vrijstaande stadsvilla met rondom een tuin voorzien van veel groen.

Zijn de meubels bij de prijs inbegrepen? Dit huis is prachtig ingericht. Het zwembad is ook niet mis. Wij krijgen er Côte d’Azur vibraties van.

Dit huis is gewoon een kunstwerk. Het is een XXL villa met bio-ecologisch dak.

Net een kasteel, oké soort van. Aan de binnenkant moet wel wat gebeuren, maar heb je de tuin gezien? Topless zonnebaden!

Geen huis, maar een stuk grond! Je kunt je eigen droomvilla bouwen op wel een hele mooie locatie.

Je kunt besparen op je sportabonnement, want voor dit bedrag krijg je er een kleine gym bij. Wat een misselijkmakend mooie huis… Euh villa!

Een rieten dak en heel veel licht… De perfecte combinatie wat ons betreft. Het huis is ontworpen door Erick van Egeraat.

Voor iets minder dan 6 miljoen krijg je drie woonhuizen, twee grote opslagloodsen, zestig luxe stalgebouwen voor al je paarden, een parkeerterrein voor al je zestig auto’s en je krijgt vier hectare eigen grond.

Foto: Funda
<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.