Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze week start de verkoop van 84 (ruime) woningen in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 14 oktober 2019

Ben jij nog op zoek naar een ruime gezinswoning in Rotterdam? Dan is het project In ’t Zuiderpark misschien iets voor jou. De verkoop start woensdag 16 oktober en dan moeten de woningen nog wel toegewezen worden.

In ’t Zuiderpark bestaat uit maar liefst 84 gezinswoningen, die komen te staan op de plek waar vroeger tennisclub Z’67 stond. De woningen worden over twee ‘woonbuurtjes’ verdeeld (beide kanten 42 woningen).

Verschillende soorten woningen

De woningen in de eerste fase zijn zes verschillende soorten gezinswoningen: ze onderscheiden zich door de ligging, het aantal woonlagen en de grootte. De woningen zijn circa 118 tot 159 vierkante meter groot. De prijzen starten vanaf €349.000,- en alle woningen worden compleet opgeleverd: keuken, sanitair en tegelwerk.

Kopen en meer weten?

Op woensdag 16 oktober tussen 17.00 en 20.00 uur ben je welkom bij Lisa Kitchen Bar. Daar kan je meer komen te weten over de 42 woningen in de eerste fase van In ’t Zuiderpark. Je kunt je dan inschrijven tot en met woensdag 30 oktober om in aanmerking te komen voor een huis. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:

Binnenkort te koop in Overschie: 29 luxe appartementen in een kerk!

Ben je op zoek naar een bijzondere woning in Rotterdam? Dan kun je dit project zeker op je lijstje s...

Wonen in een school: het kan in Rotterdam! De verkoop start bijna

Grijp je kans! 8 x woningen in Blijdorp die te koop staan voor onder de 3 ton

adv.