Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo tof is de tijdelijke buitenlocatie van bloemenwinkel ’s Zomers

Aangeboden door ’s Zomers 30 augustus 2019

Best spannend vonden we het, toen we hoorden dat onze favoriete bloemenwinkel ’s Zomers van de Van Oldenbarneveltstraat naar de Hofbogen zou verhuizen. Maar toen we de nieuwe locatie zagen waren we meteen verkocht. Het enorme pand wordt nog druk verbouwd, maar in de tussentijd is er buiten een geweldige pop-upwinkel gecreëerd. 

Het nieuwe pand beslaat maar liefst vijf ‘bogen’. En geloof ons: dat is ENORM. Op deze manier konden ze de bijzondere architectuur intact laten. Op 1 juli verliet ’s Zomers voorgoed het pand aan de Van Oldenbarneveltstraat, maar de verwachting is dat het nieuwe pand in de Hofbogen pas begin oktober helemaal af is. Zo kwamen ze op de slimme tussenoplossing om een tijdelijke kas en een paar containers neer te zetten vóór het pand. Eigenlijk juist hartstikke leuk!

Licht en hoog

De nieuwe locatie was vroeger een pakhuis voor bloemen. Vandaar ook dat de gemeente meteen enthousiast wast over dit bestemmingsplan. En voor ’s Zomers zelf was deze lichte locatie met die hoge plafonds ook liefde op het eerste gezicht.

Van afstylen tot advies geven

’s Zomers verzorgt niet alleen je wekelijkse boeket, maar doet ook veel grotere projecten. De lobby van hotel nhow en de aankleding van de Foodhallen bijvoorbeeld, maar ook bruiloften en uitvaarten. Ook komen ze veel bij mensen thuis. Daar gaan ze verder waar de architect is gestopt; ze stylen het af en geven het interieur meer sfeer. Sowieso gaat de service hier ver: het personeel denkt met je mee, bezorgt je aankopen bij je thuis of brengt ze naar je auto en neemt je het oppotten uit handen. Ook staan ze altijd klaar om je advies te geven. Voel je dus vooral welkom om een foto mee te nemen van die dode plant bij je thuis; wie weet hebben zij de oplossing.

Unieke items

De nieuwe winkel wordt echt anders dan je gewend bent. In dit botanical warehouse vind je straks niet alleen de mooiste bloemen, maar ook (grote) toffe potten en planten voor in en om het huis, objecten van kunstenaars, geurkaarsen, dingen voor aan de wand en mooie lampen, stoelen en tafeltjes. Verwacht veel unieke items; eigenaar René struint allerlei (antiek)beurzen en markten af, op zoek naar bijzondere spullen. Overal zit een verhaal achter.

Geurkaarsen met een verhaal

Vooral in geuren is ’s Zomers groot. Ze hebben kaarsen en diffusers, maar ook parfum en bodyproducten. De geurkaarsen zijn van Cire Trudon; het merk dat al kaarsen maakte voor Napoleon. Om deze producten nog meer tot hun recht te laten komen wordt deze afdeling in de nieuwe winkel flink uitgebreid, met een shop-in-shop; een soort parfumerie-eiland.

Evenementen

Gedurende de periode buiten organiseert ’s Zomers allerlei leuke events. Wil je op de hoogte blijven? Volg ze dan op Facebook en Instagram.Meer over ’s Zomers ontdekken?

’s Zomers

bloemisten

Geopend09:00 - 18:00

Boekhorststraat 44-54, Rotterdam

Bekijk meer:bloemisten

adv.