Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! Binnenkort kun jij voor maar 25 cent boodschappen halen bij deze supermarkt

Door Faayyaaz van Dijk 9 september 2019

Goedkoop boodschappen doen en voedselverspilling tegengaan: daarvoor kunnen we in Rotterdam binnenkort bij de Lidl zijn. De supermarktketen is een proef gestart met eten dat nog net houdbaar is bij een aantal filialen in Nederland. Die producten mogen voor 25 cent per product over de toonbank. Dat kan een pak yoghurt zijn of zelfs een biefstuk.  

De lancering is zo goed verlopen, meldt een woordvoerster van Lidl aan het AD, ”Alle lichten staan op groen om dit verspillingsinitiatief bij Lidl landelijk uit te rollen. Ons streven is nog dit jaar.” De woordvoerster zegt dat Lidl zeer tevreden is over de eerste dagen van de proef ‘Verspil mij niet – ik ben nog goed’. “De afgelopen week waren alle producten erg snel uitverkocht. Het aanbod varieert natuurlijk ook elke dag. De klant omarmt dit en reageert duidelijk positief.”

Van biefstuk tot sandwich

De volledige lijst van producten die in aanmerking komen en die 25 cent gaan kosten: groente en fruit in een box van twee kilo, verse vlees- ,vis- en vegetarische producten (per artikel), koelverse producten (zoals koelverse sandwiches, gesneden groente en zuivel). Hele broden van de vorige dag zijn tot 12.00 uur te koop en een zak met vier broodjes is ook aan het einde van de dag te koop voor 25 cent.

Lees ook:

MAG DAT? Met een winkelwagentje je boodschappen naar huis brengen

Regels: ze zijn er, maar of we ze ook allemaal kennen…? Mag je in Rotterdam bijvoorbeeld je boodscha...

6 x toko’s in Rotterdam waar je terecht kunt voor je tropische boodschappen

Hier haal jij voortaan al je Spaanse boodschappen

Volop gratis parkeerplek! Hier ga je heen voor weekend- of verjaardagsboodschappen

adv.