Winkelcentrum Hoogvliet organiseert allerlei leuks, en zó blijf je op de hoogte

Aangeboden door Winkelcentrum Hoogvliet 15 mei 2019

Winkelcentrum Hoogvliet gaat met z’n tijd mee. Behalve deze website, heeft het winkelcentrum ook een eigen Facebook– en Instagramaccount. En ze zijn hard bezig om alles nóg mooier te maken, laten ze weten.

Zorg dat je ze toevoegt aan je favorieten, of even een like geeft, want zo ben je altijd op de hoogte van de leuke activiteiten die het centrum regelmatig organiseert. Zo zien we 25 mei op de agenda: De Halve van Hoogvliet:

‘De Halve van Hoogvliet is weer op zaterdag. Dit jaar nóg gezelliger, met een gecertificeerd parcours, super team van pacers en natuurlijk de goede verzorging, unieke parcoursen en alles dat je al gewend bent van de vorige edities. Wij doen er alles aan om jou een geweldige Halve van Hoogvliet te laten beleven!’

Vaderdag = veiligheidsdag

Op Vaderdag, wat dit jaar op 15 juni valt, organiseert het centrum een stoere veiligheidsdag: ‘Samen met de verschillende hulpdiensten maken we een onvergetelijke en informatieve dag voor de vaders en hun kinderen.’

Blijf op de hoogte

Ook voor verderop in het jaar staat al allerlei leuks en gezelligs gepland, dus eh, volgen die website! Naast activiteiten lees je er ook de laatste nieuwtjes en acties en vind je er foto’s en praktische informatie. Nog even allemaal onder elkaar:Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkelcentrum Hoogvliet. Meer over Winkelcentrum Hoogvliet ontdekken?

Winkelcentrum Hoogvliet

winkelcentra

Nu gesloten09:30 - 17:00

Binnenban, Hoogvliet Rotterdam

Bekijk meer:winkelcentra

adv.