Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x leuke vintage winkels in Rotterdam

Door Faayyaaz van Dijk 26 februari 2018

Ben jij ook zo iemand die het liefst shopt naar unieke items die niemand heeft?  Echte eyecatchers die je Outfit of the Day (OOTD) helemaal afmaken? Deze items kan je natuurlijk het beste vinden in vintagewinkels en gelukkig hebben we deze genoeg in Rotterdam. Speciaal voor jullie vintageshoppers hebben wij een lijstje met heerlijke vintagewinkels gemaakt.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Dearhunter Vintage

Graaien in bakken met stoffige meuk, duwen, trekken en vechten om dat laatste item. Bij Dearhunter Vintage heb je daar absoluut geen last. De winkel is heerlijk strak, netjes, geordend en gestyled ingericht. De perfecte plek voor startende vintage shopper.


Meer over Dearhunter ontdekken?

Dearhunter vintage

Gesloten12:00 - 18:00

Eendrachtsweg 55A, Rotterdam

Bekijk meer:vintage

Showroom 41

(Foto Showroom 41)

Vintage shoppen en je haar knippen in één winkel. Dit is een typische win-winsituatie wat ons betreft. Wat Showroom 41 uniek maakt is dat de eigenaresse een eigen kledinglijn heeft. Ze maakt de kleding van vintage materiaal. Dat is pas one of a kind! Voor de vintage #ILOVESHOES meiden is dit natuurlijk heaven on earth.


Meer over Showroom 41 ontdekken?

Showroom 41 winkelen

Gesloten11:00 - 18:00

Zaagmolenkade 43, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen

Sister Moon

Sister Moon is een twee verdieping tellende vintage-winkel. Hier heb je in de meeste gevallen het geluk dat er een aantal van dezelfde items beschikbaar zijn. Deze vintagewinkel is lekker rauw zoals een vintage winkel die in Rotterdam staat bedoeld is. De prachtige witte hond in de zaak schijnt trouwens alleen naar je te grommen als hij je mag. So don’t you worry!


Meer over Sister Moon ontdekken?

Sister Moon vintage

Gesloten11:00 - 18:00

Nieuwe Binnenweg 89B, Rotterdam

Bekijk meer:vintage

Cheap Fashion

Cheap Fashion is een ‘’typische’’ vintage winkel. Je zou kunnen zeggen dat deze zaak voor de professionele parelzoekers onder ons is.  Je moet hier goed zoeken en neuzen, maar als jij geluk hebt kan je hier zeker slagen. Je kan hier van alles vinden. Denk aan bruidsjurken en All Stars voor € 19.50. Voor de speciale aanbiedingen zoals de All Stars voor € 19.50 moet je hun Facebookpagina in de gaten houden. Wees er dan ook snel bij, want OP = OP.


Meer over Cheap Fashion ontdekken?

Cheap Fashion winkelen

Gesloten10:00 - 18:00

Meent 25, Rotterdam

Bekijk meer:winkelen

Tonys Garage Sale

(Foto Tonys Garage Sale)

Bij Tonys Garage Sale kan je terecht voor vintage kleding, maar ook voor vintage meubels. Deze meubels zijn nog steeds van zeer goed kwaliteit. Daarnaast zijn de prijzen voor de meubelstukken mega betaalbaar als wij dat zo mogen zeggen. Zeker een MUST visit als je je huis wilt opleuken met een eyecatchter.

UPDATE 1 MEI 2018:
Tony’s is niet meer! De heren zijn met hun hele garage sale naar Den Haag verhuisd. Boeee..!!! Maar niet getreurd, Old North Interiors is er voor in de plaats gekomen. Iedereen blij!


Meer over Tony’s Garage Sale ontdekken?

Tony’s Garage Sale Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Burgermeester van Walsumweg 528, Rotterdam

Bekijk meer:Permanent gesloten
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.