Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: hier koop je handgemaakte picknicktafels die jaren meegaan

Aangeboden door 123Picknicktafel 29 maart 2020

Een terrasje opzoeken zit er de komende tijd helaas niet in, maar je kunt natuurlijk wél genieten van het lentezonnetje vanuit je eigen tuin! Om je ‘thuis-terraservaring’ nóg leuker te maken, mag een grote tafel met genoeg ruimte natuurlijk niet ontbreken. Bij 123Picknicktafel shop je verschillende handgemaakte picknicktafels die de perfecte aanvulling zijn op jouw tuin. En het allermooiste: op de populaire picknicktafel Nevada krijg je tijdelijk een flinke korting! 

123Picknicktafel is onderdeel van Jaap de Vries Produkties. Dit is een familiebedrijf dat zich al ruim twintig jaar specialiseert in houtbewerking. Zo verkoopt het bedrijf onder andere picknicktafels en pergola’s, maar ontwerpen en maken directeur Jaap en zijn team bijvoorbeeld ook bruggen, bewegwijzeringsborden en hekwerk.

Van boom tot picknicktafel

“Van ontwerp tot uiteindelijke picknicktafel: bij 123Picknicktafel doen wij alles zelf”, vertelt Jaap. “Dat maakt dat onze picknicktafels een veel betere kwaliteit hebben dan de in massa geproduceerde exemplaren die je koopt bij de bouwmarkt. Alles wat wij maken, is met heel veel aandacht in elkaar gezet.”

Voor het maken van de picknicktafels worden diverse houtsoorten gebruikt. Soms wordt dit geïmporteerd uit het buitenland, maar nog vaker werkt 123Picknicktafel met lokaal hout. “Ons bedrijf is gevestigd in Ermelo. In samenspraak met de gemeente werken we veel met kaphout uit het Ermelose bos.”

Tekst gaat verder onder de foto

123picknicktafel
Foto: 123Picknicktafel Facebook

Potje schaken?

In de webshop van 123Picknicktafel vind je momenteel zo’n twintig verschillende picknicktafels. Dat assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen. “Hoe vaak we dat doen, hangt vooral af van de nieuwe ideeën die we hebben”, vertelt Jaap. “Zo hebben we laatst weer een nieuwe picknicktafel bedacht. Hierin zijn twee schaakborden verwerkt. Toch nét even anders dan anders!”

Tekst gaat verder onder de foto

123picknicktafel
Foto: 123Picknicktafel

Alsof je door Toscane wandelt

Het zijn natuurlijk nogal gekke tijden. We werken massaal thuis, blijven zoveel mogelijk binnen en een vakantie boeken zit er helaas ook al niet in. Gelukkig is er toch iets om vast naar uit te kijken voor als we straks weer lekker de hort op kunnen: langsgaan bij de onlangs aangelegde showtuin van Jaap de Vries Produkties. “In de tuin, die 10.000 vierkante meter groot is, bekijk je diverse soorten picknicktafels, eettafels, bankjes, bloembakken en hekwerken”, somt Jaap op. En dat is nog niet alles: “De eyecatcher is een overkapte buitenkeuken met betonnen aanrechtblad, een Braaimaster BBQ én een pizzaoven.”

Met deze tuin hopen Jaap en zijn team ‘een stukje Toscane naar hier te halen’. Je wandelt er langs allerlei exotische bomen, waaronder olijf-, sinaasappel- en palmbomen en Japanse Taxus Cuspidata (een geslacht van coniferen, red.). Handig om te weten: de tuin aan de Telgterweg 253 in Ermelo is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur .

Picknicktafel met korting

Zou een mooie picknicktafel niet misstaan in je tuin? Dan heb je geluk, want tijdelijk krijg je op de picknicktafel Nevada (voor acht personen) korting. Nu betaal je voor dit model maar €490,- in plaats van €540,-! Meer informatie check je hier.

Mocht je toch iets anders zoeken, dan vind je in de webshop van 123Picknicktafel nog meer mooie picknicktafels. Daarnaast biedt het bedrijf ook maatwerk aan. Meer weten? Via de oranje button hieronder kom je terecht op de website van 123Picknicktafel.Deze bijdrage wordt je aangeboden door 123Picknicktafel. Meer over 123Picknicktafel ontdekken?

123Picknicktafel

speciaalzaken

Nijkerkerweg 57, Ermelo

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.