Rotterdam

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shoppen maar! De opheffingsuitverkoop van Hudson’s Bay is begonnen

Door Wouter Vocke 5 oktober 2019

Nog een nieuwe trui nodig met dit koude weer? Of kun je wel een paar nieuwe laarsjes gebruiken? Bij Hudson’s Bay is de opheffingsuitverkoop op zaterdag 5 oktober begonnen. 

De opheffingsuitverkoop duurt tot en met 31 december, want dan zegt Hudson’s Bay echt toedeledokie tegen Rotterdam en de rest van Nederland. Bijna alles is afgeprijsd, behalve geselecteerde merken zoals Calvin Klein.

Opheffingsuitverkoop

Al enkele maanden konden Rotterdammers koopjes scoren bij een speciale hoek met korting die opliep tot 70%. Dat geldt nog niet voor alle spulletjes, soms is de korting 10 of 15%. Naar verwachting loopt dit op. Tijdens de opheffingskorting zijn niet alleen producten in de kortingshoek afgeprijsd. Ideaal voor een nieuwe herfstoutfit of cadeautjes voor onder de kerstboom.

Klantbestellingen

Zie je een ge-wel-dige jas, maar hebben ze hem niet meer in je maat? Helaas kan ‘ie dan niet meer worden besteld in een andere winkel, zo meldt Hudson’s Bay. Sinds 1 oktober doet de keten niet meer aan klantbestellingen uit andere vestigingen.

Webshop uit de lucht

Ben je liever iemand die lekker makkelijk je hele herfstgarderobe online bij elkaar shopt? Dat gaat je niet meer lukken bij Hudson’s Bay. Sinds 19 september is de webshop uit de lucht. Het warenhuis steekt hun energie nu in de fysieke locaties, waaronder die in Rotterdam. Let op! wil je iets terugbrengen dat je in de webshop gekocht hebt? Dan heb je pech: dat kan sinds 1 oktober alleen nog maar als het kapot is.

Ontslagvergoeding

Hudson’s Bay kwam twee jaar geleden naar Rotterdam. Landelijk liep het warenhuis iets minder lekker dan verwacht. Nu is het einde voor de opvolger van de V&D toch definitief daar. Alle medewerkers die voor 1 september in dienst waren bij Hudson’s Bay krijgen een ontslagvergoeding, laat vakbond CNV weten. De medewerkers mogen onder werktijd solliciteren en ontvangen kilometervergoeding. Daarnaast organiseert Hudson’s Bay een banenmarkt.

Lees ook:

Hudsons Bay dicht de koopman

7 x dit moet er komen in het pand van Hudson’s Bay

De Hudson’s Bay in Rotterdam gaat eind dit jaar definitief dicht, maar wat gaat er met het grote pan...

Dit willen jullie het liefste zien in het pand van Hudson’s Bay in Rotterdam

Hudson’s Bay gaat echt dicht: niet meer ruilen en geen webshop

adv.